konec Jungadler Mannheim – Mountfield HK
1:3
(0:0, 0:1, 1:2)
Komentuje: Daniel Kubelka
 
Konec zápasu.
 
59:50
Němcům se ještě podařilo dostat puk do útočného pásma, jenže k zakončení se už nedostali.
 
59:32
Vhazovat se ještě bude před německou brankou, Mannheim už to bude mít s vyrovnáním obtížné.
 
58:46
Hradec právě vstřelil branku! Východočeši jsou již velice blízko vítězství. Mannheimu totiž powerplay nevyšla, naopak kotouč do jeho prázdné branky na své holi doslova dovezl VITO IDŽAN! Asistence: Adam Bezpalec.
 
58:30
Schulte míří na střídačku, Mannheim zkouší powerplay!
 
58:17
Hradec je kompletní.
 
57:40
Brandl hledal dobrou přihrávkou z levého kruhu jednoho ze spoluhráčů, ten na puk jen těsně nedosáhl. Škoda pro Mannheim, trefoval by totiž polodkrytou branku Hradce.
 
57:07
Opět jsou hráči v modrém ve středním pásmu, jeden z hradeckých mladíků totiž dobře vytečoval přihrávku mířící z kruhu na modrou čáru.
 
56:45
Mannheim opět musí začít až od Schulteho, přesilovka se mu zatím nevede.
 
56:20
Hradec okamžitě po buly dostal kotouč až na opačný konec hřiště.
 
56:17
Vyloučení v týmu Mountfield HK:
Pavič – 2 min., krosček.
 
55:43
Chvíli se hrálo před Žalčíkem, jenže bez zakončení. Hradec následně vyvezl kotouč z pásma a z pravého křídla zakončoval backhandem Novotný, který trefil hruď Schulteho.
 
55:00
Hradečtí odpověděli nejlepším možným způsobem a opět po delší době zaměstnali brankáře Schulteho.
 
54:28
Zmýlená neplatí. Hned po vyhraném buly ve středním pásmu měli hráči v modrém dobrou šanci, když Žalčík nejprve vyrazil ránu z pravého kruhu, následně si však poradil s několika dorážkami a velkým závarem kolem své svatyně!
 
54:17
Poměrně nepřehledná pasáž. Žádný z týmů se nedokáže delší dobu udržet na kotouči, oba brankáři jsou tak delší dobu bez práce.
 
52:18
Jungadler Mannheim právě vstřelili branku! O chvíli později už je ale opravdu sníženo! Benz se protáhl pěkně po pravé straně,a vystřelil na vzdálenější beton. Žalčík jeho pokus vyrazil, poradil si skvěle i s dorážkou Hildebranda, po velkém závaru ale nakonec puk přeci jen končí v síti, když je branka připsána PHILIPU HECHTOVI! Asistence: Maurice Hildebrand, Fabiano Benz.
 
51:30
Mannheim mohl snížit, jenže Chajdarov tváří v tvář Žalčíkovi netrefil branku!
 
51:01
Gisel se prosmýkl s pukem z obranného pásma až do levého kruhu, jenže byl vytlačen mimo dobrou střeleckou pozici, a tak jeho střela zamířila mimo.
 
49:40
Hradečtí ani po vstřeleném gólu neustávají v aktivitě a opět nepříjemně dotírali na obranu svého soka.
 
49:16
Hradec právě vstřelil branku!
Východočeši přesilovku dvě sekundy před jejím koncem přeci jen využívají, když MATĚJ BENEŠ z levého kruhu poslal puk nechytatelně pod víko!