konec Manchester City – Real Madrid
4:1
(0:0)
Komentuje: David Suchý
 
To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou.
 
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 18:10.
 
Je konec! Real Madrid naprosto nezvládl druhý poločas a v jeho síti se objevily hned čtyři branky. Citizens byly povětšinu utkání aktivnějším týmem, svůj brilantní výkon korunovali báječným druhým poločasem, ve kterém se prosadili hned čtyřikrát. O kosmetickou úpravu skóre se v poslední minutě postaral španělský mladík Diaz.
 
90
Konec zápasu.
 
90
Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom! Z úctyhodné vzdálenosti napřáhl OSCAR ARNAIZ a jeho parádní navštívenka končí přesně u vzdálenější tyče. Opravdu famózní trefa španělského mladíka.
 
89
Realu zkrátka není přáno! Hakimi se prodral až k brankáři soupeře, svojí střelu poslal do bližší konstrukce. Tyč číslo dva pro Real Madrid.
 
88
Přichází i první žlutá karta druhé půle. O tu se zasloužil navrátilec do sestavy Manchesteru City Samir Nasri.
 
88
Vallejo praštil do balónu a překvapivě nalezl Asensia. Hvězda uplynulého Mistrovství Evropy hráčů do jednadvaceti let si neporadila se zpracováním těžkého balónu.
 
87
Konec utkání je stále blíže. Vypadá to, že se Bílý balet nezmůže ani na jednu vstřelenou branku. Hra se momentálně odvíjí ve středu hrací plochy.
 
85
Diaz skvělým obranným způsobem zabránil Hakimimu průnik kolem pravé postranní čáry, balón se stěhuje zpět k šestnáctce Galácticos.
 
84
S míčem se seznámil nový muž v brance Manchesteru City Daniel Grimshav. Anglický strážce tyčí bude vykopávat od své branky.
 
83
Citizens se ve druhém poločase prezentují neskutečně dominantním výkonem. Naopak Real Madrid stále tápe, obranná činnost není ve druhém dějství vůbec ideální.
 
81
Manchester City právě vstřelil branku!
Tak to byla naprostá paráda v podání BRAHIMA DIAZE! Celé akci předcházela hodně svižná kombinace na jeden dotek, která vyústila v přihrávku na Diaze. Mladičký Španěl si potáhl balón do lepší palebné pozice a posléze vypálil přesně pod břevno.
 
80
Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Yaya Touré, přichází Patrick Roberts.
Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Nicolás Otamendi, přichází Tosin Adorabioyo.
Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Ederson, přichází Daniel Grimshaw.
Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Danilo, přichází Leroy Sané.
 
79
Rozehrávky se chopil talentovaný Aseniso, jemuž se obstřel kolem zdi sice povedl, střela doplachtila vysoko nad horní konstrukci.
 
78
Vázquez si navedl balón kolem pokutového území, kde nasadil jesličky jednomu z bránících hráčů. Poté sáhl jeden z hráčů Citizens k faulu a Real má tak velmi dobrou příležitost z přímého kopu.
 
77
Asensio uspěchal náběh za obranu soupeře a je máván ofsajd. Poslední minuty hry jsou hodně často kouskovány a k vidění není moc střeleckých pokusů.
 
76
Hakimimu nevyšla prostrkávačka do šestnáctky na Mayorala, akce bílého baletu tak hodně rychle skončila. Netrvalo to dlouho, Diaz si počínal v předešlém souboji nedovoleně.
 
75
Zadáci anglického mužstva kontrolují tempo zápasu. Svojí rozvážnou kombinaci vedou přes všechny své hráče v obranné linii.
 
74
V roli faulujícího se před malým momentem objevil Mangala, v roli faulovaného Lucas Vázquez.