konec Manchester City – Real Madrid CF
4:1
(0:0)
Komentuje: David Suchý
 
90
Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom! Z úctyhodné vzdálenosti napřáhl OSCAR ARNAIZ a jeho parádní navštívenka končí přesně u vzdálenější tyče. Opravdu famózní trefa španělského mladíka.
 
81
Manchester City právě vstřelil branku!
Tak to byla naprostá paráda v podání BRAHIMA DIAZE! Celé akci předcházela hodně svižná kombinace na jeden dotek, která vyústila v přihrávku na Diaze. Mladičký Španěl si potáhl balón do lepší palebné pozice a posléze vypálil přesně pod břevno.
 
67
Manchester City právě vstřelil branku!
Máme tu třetí branku! Real je ve druhém poločasu absolutně na ručník. JOHN STONES si seběhl na přihrávku na penaltový puntík, odkud přesnou střelou ke vzdálenější tyči prostřeluje Casillu potřetí.
 
59
Manchester City právě vstřelil branku!
Nyní už je ale Sterling úspěšný! De Bruyne adresoval další famózní přihrávku mezi obránce, kam si seběhl zcela osamocený RAHEEM STERLING. Rychlonohý útočník si následně počínal chladnokrevně a se zakončením neměl žádný problém.
 
52
Manchester City právě vstřelil branku!
Citizens se z následného rohu dostávají do vedení! Na centr si nejvýše vyskočil Stones, jehož hlavičku ještě Casilla stačil vyrazit. Míč se odrazil přímo k NICOLASI OTAMENDIMU, který neměl problém s dopravením míče na místo určení.