konec FC Barcelona – Real Madrid CF
5:1
(2:0)
Komentuje: Michal Luxa
 
87
Barcelona právě vstřelila branku!
Akce střídajících hráčů končí nepopulárním bůrem! Ousmane Dembèlé vnikl zleva do šestnáctky, odkud poslal centr před branku. V tomto prostoru se nacházel ARTURO VIDAL, jehož hlavička skončila za belgickým brankářem. Asistence: Ousmane Dembèlé.
 
83
Barcelona právě vstřelila branku!
Camp Nou se po chybě Sergia Ramose otřásá v základech, jelikož Barcelona přidala čtvrtou branku! Sergi Roberto vyslal do brejku LUISE SUÁREZE, jenž se z podobných pozic moc nemýlí. Domácí útočník před vybíhajícím brankářem poslal míč obloučkem za brankovou čáru. Asistence: Sergi Roberto.
 
75
Barcelona právě vstřelila branku!
Nádherná akce a troufám si říct, že je o vítězi rozhodnuto! Střídající Ousmane Dembèlé roztáhl hru na Sergiho Roberta, který obloučkem našel útočníka. LUIS SUÁREZ do míče trkl, čímž mu dal velkou razanci a umístil ho k pravé tyči. Asistence: Sergi Roberto.
 
50
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real roztáhl hru na Isca, který se vydal do šestnáctky odkud našel se štěstím MARCELA. Krajní obránce Madridu si míč zpracoval na prsa a poté zakončil. Jeho pokus skončil v brance a utkání se nám zdramatizuje. Asistence: Isco.
 
30
Barcelona právě vstřelila branku!
Sám faulovaný LUIS SUÁREZ pokutový kop proměňuje. Jeho střela zamířila přesně k levé tyči, kam šel také Thibaut Courtois, jenž na balon nedosáhl.
 
11
Barcelona právě vstřelila branku!
Hostující obrana byla hodně rozhozená a poprvé inkasuje! Na levé straně se opět rozeběhl Jordi Alba, jenž zvedl hlavu a poslal míč do druhé vlny. Tam si nabíhal PHILIPPE COUTINHO, jehož pokus do pravého spodního rohu slavil úspěch. Asistence: Jordi Alba.