po prodl. Real Madrid CF – Atlético Madrid
2:4
(1:1)
Komentuje: Petr Sumbal
 
104
Atlético právě vstřelilo branku!
Pohroma pro Real pokračuje, Atlético navyšuje svůj náskok už na 4:2! Atlético předvedlo rychlou akci, Costa dostal míč na Vitola a ten z první našel fantasticky KOKEHO. A tento španělský záložník taktéž z první přesnou střelou k tyči překonal Navase. Asistence: Vitolo.
 
98
Atlético právě vstřelilo branku!
V prodloužení naprosto neviditelné Atlético se dostává do vedení! Atlético vybojovalo na útočné polovině míč po chybě Ramose, Partey nahrál na hranici vápna SAÚLA ÑÍGUEZE, a ten se nádherně trefil z voleje. Naprosto nechytatelně pod břevno, Navas neměl šanci. Asistence: Thomas Partey.
 
79
Atlético právě vstřelilo branku!
A máme tu znovu vyrovnání! Atlético je zpět v zápase. Juanfran posunul míč na Correu, a ten pak našel před brankou DIEGA COSTU, který mezi obránci Realu napálil bez problému míč do sítě. Asistence: Ángel Correa.
 
63
Real Madrid právě vstřelil branku!
SERGIO RAMOS si poradil zkušeně. Španělský stoper se při rozběhu skoro zastavil, počkal si na pohyb Oblaka a pak míč uklidil přesně k jeho levé tyči.
 
27
Real Madrid právě vstřelil branku!
Realu se aktivita vyplatila a vyrovnává na 1:1! Bale ukázal svou fantastickou rychlost, uvolnil se na pravé křídle a pak poslal ideální centr na zadní tyč. Tam si naběhl KARIM BENZEMA a hlavičkou o zem srovnal skóre Superpoháru. Francouzského střelce nedokázal uhlídat Savič. Asistence: Gareth Bale.
 
1
Atlético právě vstřelilo branku!
To je pro Atlético start snů! Už v první minuty se dostává Atlético Madrid do vedení! Stopeři Ramos s Varanem si nepohlídali průnik španělského snipera DIEGA COSTY a ten se prosadil tvrdou střelou z pravé strany z nepříznivého úhlu. Asistence: Diego Godín.