konec FK Jablonec – FC Zbrojovka Brno
3:3
(3:2)
Komentuje: Ondřej Belák
 
66
Brno právě vstřelilo branku!
A je vyrovnáno! Dobře to udělal ONDŘEJ VINTR, který obešel protihráče na levé straně a z úhlu vystřelil. Jan Hanuš trošku zaspal a střelu, která mu letěla nad hlavou, nestihl vyrazit. 3:3!
 
44
Brno právě vstřelilo branku!
Přestřelka pokračuje, vidíme už pátý gól! Z korekce se raduje Zbrojovka, která se dostává na dostřel zásluhou FILIPA HOLMANA, jenž zúročil přihrávku do pokutového území neomylným zakončením k tyči.
 
39
Jablonec právě vstřelil branku!
Pokutový kop si vzal na starost DAVID BREDA. Zakončil k levé tyči, a jelikož se Jan Mrázek vydal na druhou stranu, berou si domácí zpět dvoubrankový náskok!
 
34
Brno právě vstřelilo branku!
A máme sníženo! Zbrojovce se podařilo rychlou protiakcí dokonale dostat přes domácí obranu. MAREK VINTR poté stanul před Janem Hanušem a chladnokrevně jej obstřelil.
 
19
Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonečtí už vedou zaslouženě o dvě branky. Po dobře sehrané situaci na pravé straně vnikl do pokutového území Jaroslav Diviš a dokonale oslovil TOMÁŠE ČVANČARU. Ten už zblízka nemohl minout!
 
6
Jablonec právě vstřelil branku!
A domácí z přímého kopu udeřili. Exekuce se chopil DAVID BREDA, jenž levou nohou krásně obstřelil zeď a brankář byl zcela bez šance. Pěkný gól, 1:0!