konec HC Škoda Plzeň – ČEZ Motor České Budějovice
4:2
(0:1, 2:1, 2:0)
Komentuje: Jan Picka
 
47:53
Plzeň právě vstřelila branku!
Po dlouhém ostřelování branky Motoru, kdy se neprosadili Kindl s Kvasničkou, se k ráně odhodlal americký bek NICK JONES! Před bránou dobře clonil Martin Procházka, takže Gába mohl proti jeho ráně jen těžko zasáhnout. Asistence: David Kvasnička
 
42:11
Plzeň právě vstřelila branku!
Tak tohle asi nikdo nečekal! Úžasná individuální akce beka MICHALA MORAVČÍKA. Ten se ujal puku ve vlastním pásmu, poté po pravé straně přebruslil obránce Motoru a před brankou Gáby se také nemýlil. Plzeň poprvé v utkání vede! Asistence: Petr Kodýtek a Denis Kindl.
 
28:19
Plzeň právě vstřelila branku!
Veliká radost v Home Monitoring Aréně, je totiž vyrovnáno! A diváci se radují o to víc, protože šťastným střelcem je RYAN HOLLWEG. Ten se dostal ke střele kousek za modrou čáru, jeho pokus tečovala hostující obrana a Gába neměl šanci! Asistence: David Sklenička a Petr Kodýtek.
 
24:34
Plzeň právě vstřelila branku!
A máme sníženo! Krásná akce JAROSLAVA KRACÍKA – ten dostal puk u pravého mantinelu, obhodil si bránícího hráče, dostal se až před branku a poté poslal touš přesně mezi betony Gáby. Asistence: Matěj Chalupa.
 
22:47
České Budějovice právě vstřelily branku!
A Motor vede už o dvě branky. Domácí zatím v prostřední části moc nestíhají, k odraženému puku se na hranici brankoviště dostal RADEK PROKEŠ a poslal ho do sítě. Asistence: Martin Heřman a Milaslav Jáchym.
 
18:54
České Budějovice právě vstřelily branku!
Tak to je pro domácí trochu smůla. Kaňák se vracel proti dvojici hostujících hráčů, ale srazil se s hlavním sudím. Hokejisté Motoru tedy jeli vlastně ve dvou sami na Hyláka a VÁCLAV NEDOROST po perfektním pasu šikovně trefil bránu. Asistence: Miloslav Čermák, Timothy Crowder.