konec Real Madrid CF – FC Barcelona
2:3
(2:2)
Komentuje: Matěj Vybíral
 
50
Barcelona právě vstřelila branku!
A červenomodří sehráli standardku skvěle! Rozehrávky se ujal Neymar a našel skvěle si nabíhajícího GERARDA PUQUÉHO, který už sám před Navasem uspěl, prostřelil ho z první a Barcelona opět vede!
 
36
Real Madrid právě vstřelil branku!
To byla raketa! Po rohovém kopu rychle dopředu vyrazil Bílý balet v čele s MARCEM ASENSIEM! Španělský rychlík se zbavil jednoho obránce, přihrál Kovačićovi, ten mu míč vrátil a rázem byli před Cillessenem dva hráči v bílém, Asensio situaci vyřešil tvrdou ranou k tyči a je to 2:2!
 
14
Real Madrid právě vstřelil branku!
Bílý balet však ve 14. minutě rázem snižuje! Obrany jsou zatím pozadu za útokem, přesnou ranou k tyči po přihrávce Casemira se prosazuje z hranice vápna chorvatský záložník MATEO KOVAČIĆ!
 
7
Barcelona právě vstřelila branku!
To je start! Neymar měl na levé straně hodně prostoru, prostrčil míč na Messiho, ten přenechal IVANU RAKITIĆOVI, který už dokázal z hranice vápna prostřelit Navase.
 
4
Barcelona právě vstřelila branku!
A Barcelona jde hned v úvodu utkání do vedení zásluhou LIONELA MESSIHO! Argentinský střelec postupoval z levé strany sám na Navase, vystřelil a tečovaná střela přelétla brankáře Madridu a zapadla přesně do branky.