konec Atlético Madrid – Real Madrid CF
2:1
(2:1)
Komentuje: Pavlína Kočová, Tomáš Kubečka
 
Real Madrid tedy 3. června změří v Cardiffu síly s italským Juventusem! Půjdu o atraktivní reprízu finále z roku 1998!
 
90+2
Antoine Griezmann ještě zkusil štěstí střelou z hranice pokutového území. Levačkou mířil na zadní tyč a pořádně protáhl Keylora Navase! Atlético ještě rozehraje rohový kop.
 
90
Nastavují se dvě minuty!
 
88
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Álvaro Morata.
 
85
Ángel Correa neudržel nervy na uzdě a naprosto zbytečně fauloval Cristiana Ronalda. Domácí útočník za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
 
78
78.
 
78
Gameiro zahodil další obrovskou možnost! Ángel Correa předložil míč před odkrytou branku Realu Madrid, ale Gameiro v dobré pozici nedokázal zakončit!
 
77
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Marco Asensio.
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Casemiro, přichází Lucas Vázquez.
 
76
Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Koke, přichází Ángel Correa.
 
74
Mohlo být vyrovnáno! Aktivní Marcelo znovu poslal parádní centr do pokutového území, na který si před Luísem naskočil Benzema a prudkou hlavičkou rozvlnil boční síť!
 
69
69.
 
69
Real vybojoval další rohový kop. Jeho rozehrávky se tentokrát ujal Toni Kroos. Německý záložník vymyslel centr na hranici šestnáctky, odkud se do míče opřel Modrič! Jeho rána sice zapadla do branky, ale do hry se zapojil Ronaldo, který stál v ofsajdu!
 
67
67.
 
67
Domácí mohli přidat další branku! Yannick Ferreira-Carrasco nejprve prověřil Navase utajenou střelou, kterou Navas zneškodnil a hostující brankář si poradil také s hlavičkou střídajícího Gameira!
 
58
Mohlo být vyrovnáno! Marcelo se na levé straně pokutového území dostal do volného prostoru a přízemním centrem našel Ronalda, který jen těsně minul domácí branku!
 
56
Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Fernando Torres, přichází Kévin Gameiro.
Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází José Giménez, přichází Thomas Partey.
 
45
Nastavují se dvě minuty!
 
42
42. ISCO - 2:1
 
42
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real Madrid snižuje ještě před přestávkou! Karim Benzema udržel míč u rohového praporku, parádní kličkou se zbavil Saviće, prosmýkl se do šestnáctky a vybídl ke střele Kroose. Německý reprezantant sice Oblaka nepřekonal, ale gólman Atlética vyrazil míč před sebe a důrazný ISCO jej dopravil za brankovou čáru!
 
37
Také domácí kapitán Gabi si za protesty směrem k hlavnímu arbitrovi vykoledoval žlutou kartu.
 
34
Za následné protesty viděl žlutou kartu také Sergio Ramos.
 
34
Diego Godín ve středovém kruhu sestřelil Cristiana Ronalda. Hostující fotbalisté se ihned pustili do hlavního rozhodčího. Godín dostává žlutou kartu.
 
15
15. Antoine GRIEZMANN - 2:0
 
15
Atlético právě vstřelilo branku!
K míči se postavil ANTOINE GRIEZMANN, který s velkou dávkou štěstí dostal míč za Navase a Atlético tedy vede 2:0! No, to bude ještě hodně zajímavé, protože náskok Realu už je pouze jeden gól!
 
14
14.
 
14
Pokutový kop pro Atlético!
 
12
12. Ñíguez SAÚL - 1:0
 
12
Atlético právě vstřelilo branku!
Domácí jdou zcela zaslouženě do vedení 1:0! Po rohovém kopu, který rozehrával Koke, si na míč naskočil ÑÍGUEZ SAÚL a nechytatelnou hlavičkou překonal Navase!
 
8
8.
 
6
Další žlutou kartu uviděl domácí obránce Stefan Savić.
 
5
5.
 
5
Po centru z pravé strany se na malém vápně k míči prodral Koke, ale byl v úhlu a ve skluzu nedokázal dostat míč za Navase, který ho vyrazil na rohový kop!
 
4
Danilo trefil kopačkou do obličeje Luíse a vyfasoval žlutou kartu.