po prodl. Real Madrid CF – Bayern Mnichov
4:2
(0:0)
Komentuje: Lucie Rapantová
 
112
Real Madrid právě vstřelil branku!
Sólo akci si střihl MARCO ASENSIO a zakončil ji gólem. ASENSIO ještě před pokutovým územím obehrál dalšího ze spoluhráčů, dovedl si míč do vápna a poté střelou ke vzdálenější tyči nedal Neuerovi šanci, gólman Bayernu se natahoval marně.
 
109
Real Madrid právě vstřelil branku!
Marcelo teď odvedl velký kus práce na hřišti, prokázal kolegialitu a připravil hattrick pro CRISTIANA RONALDA. Brazilský fotbalista podnikl útočnou akci přes půlku hřiště, obehrál několik protihráčů a v pokutovém území nebyl ani trochu sobecký a přihrál Ronaldovi, který přesným zásahem už potřetí rozvlnil Neuerovu síť.
 
105
Real Madrid právě vstřelil branku!
CRISTIANO RONALDO opět udeřil, ale zdálo se, že byl v ofsajdu, avšak sudí nic neviděl a hru nepřerušil. RONALDO dostal přesnou přihrávku do velkého vápna od Ramose, zpracoval si míč na prsa a poté ze své levačky vyslal přesnou ránu, proti které byl Neuer bezmocný.
 
77
Bayern právě vstřelil branku!
Hosté dostali svého soupeře pod tlak a před brankou Navase vznikl chaos. SERGIO RAMOS se snažil odehrát míč do bezpečí, ale místo toho si ho poslal do brány, a dal si tak vlastní gól.
 
76
Real Madrid právě vstřelil branku!
Kdo jiný, než CRISTIANO RONALDO. Casemiro ustál faul od protihráče a dál pokračoval v útočné cestě. Casemiro se pak dobře rozhlédl a do pokutového území poslal učebnicový centr, ke kterému se dostal hlavičkující RONALDO, jenž přesnou trefou nedal gólmanovi šanci.
 
53
Bayern právě vstřelil branku!
Míč na penaltovou značku si položil ROBERT LEWANDOWSKI, který počkal na pohyb brankáře a pak nekompromisně vystřelil. Navas neměl šanci gólu zabránit, protože šel do strany a LEWANDOWSKI umístil střelu doprostřed brány.