konec FC Baník Ostrava – FK Pardubice
2:4
(1:1)
Komentuje: Radomír Fukala
 
83
Pardubice právě vstřelily branku! Pro Baník to již vypadá bledě! Po přihrávce Hufa se dostal k balonu LEANDRO LIMA, jenž zamířil přesně mimo dosah Hrubého.
 
74
Baník právě vstřelil branku! Ostravané snižují na rozdíl jediného gólu! K exekuci pokutového kopu se postavil MUHAMED TIJANI, který poslal svou ránu ze svého pohledu k pravé tyči, zatímco Markovič zvolil opačný kout.
 
51
Pardubice právě vstřelily branku! Ostravané se zřejmě trochu zapomněli v šatně a inkasují podruhé v krátkém časovém rozmezí. Centr zleva vrátil z levé strany vápna na střed Icha. Jeho pas si zpracoval DENIS DARMOVZAL, jenž křižnou ranou překonává Hrubého.
 
48
Pardubice právě vstřelily branku! Vstup do druhé půle se povedl pro změnu hostům! LADISLAV KROBOT napřáhl za vápnem k nenápadné střele, která zapadl k levé tyči domácí brány. Hrubý se za míčem natahoval marně.
 
45
Pardubice právě vstřelily branku! Tak a v poslední minutě první půle mám srorvnáno. Na chytrou nabídku Sychry za obranu si naběhl DENIS DARMOVZAL, který si nechal padnout Hrubého a posléze chytrým lobem poslal míč do sítě.
 
1
Baník právě vstřelil branku! Tak to je opravdu parádní start do utkání pro domácí! Velkou minelu vyrobil na levé straně Vlček, kterého při pokusu o kličku obral o balon MUHAMED TIJANI, jenž si jej navedl na střed a z nitra vápna propálil Markoviče.