konec SK Slavia Praha – Bohemians Praha 1905
6:0
(1:0)
Komentuje: Michal Nussbauer
 
84
Slavia právě vstřelila branku!
Sešívaný koncert nekončí a jeho dirigentem je i nadále VÁCLAV JUREČKA. Tentokráte měl ale poměrně jednoduchou práci. Střídající Stanislav Tecl na sebe totiž navázal hned dvojici bránících hráčů a vyslal jej do stoprocentní šance, kterou Jurečka ve své současné pohodě proměnit jednoduše musel. 6:0!
 
82
Slavia právě vstřelila branku!
Hráče Bohemians bude v kabině po zápase zajisté čekat „fén“ za který by se nestyděl ani legendární Sir Alex Ferguson. Slávisté se lehce dostali až k šestnáctce, kde si MICK VAN BUREN narazil s Lukášem Provodem a sám před Jedlličkou nezaváhal. Ačkoliv jeho zakončení možná ještě tečoval jeden z bránících hráčů, střela nizozemského forvarda si cestu do sítě našla. 5:0!
 
57
Slavia právě vstřelila branku!
Čtvrtý hřebíček do klokaní rakve. Igoh Ogbu dalekonosným nákopem rozeběhl DAVIDA DOUDĚRU, který si v rychlostním souboji poradil s bránícím Dostálem a krkolomným zaknočením v pádu efektně přehodil lehce vyběhnutého Jedličku. 4:0!
 
53
Slavia právě vstřelila branku!
Jestli jsem po předešlé brance psal něco o one-man show, tak nyní VÁCLAV JUREČKA má slova jen potvrzuje. Asi 25 metrů od Jedličkovy svatyně napřáhl ke střele a jeho tvrdá pumelice zapadla k tyči. Domácí útočník tak stylově završuje hattrick a ještě o něco více kazí nedělní odpoledne fanouškům Bohemians.
 
48
Slavia právě vstřelila branku!
One-man show VÁCLAVA JUREČKY pokračuje. Tentokráte si forvard Slavie našel kolmici Matěje Juráska, kterou k němu ve skluzu pouze protečoval bránící Lukáš Hůlka, a ranou z pravé strany vápna pod břevno propálil Martina Jedličku. Domácí tak zdvojnásobují své vedení!
 
31
Slavia právě vstřelila branku!
Eden slaví, máme tu první gól vršovického derby! Akci Slavie rozjel Kačaraba parádní kolmicí na Van Burena, který míč udržel na pravém křídle. Po následné kombinaci a centru Douděry z pravé strany se v malém vápně nejlépe zorientoval VÁCLAV JUREČKA, jenž z bezprostřední blízkosti dostal kulatý nesmysl za Jedličkova záda. 1:0!