konec SK Dynamo Č. Budějovice – FK Pardubice
3:1
(1:0)
Komentuje: Roman Zajíček
 
89
Pardubice právě vstřelily branku! Brankář Janáček čisté konto neudrží. Hosté měli k dispozici roh, který prodloužil hlavičkou Jeřábek na ROBINA HRANÁČE a od jeho hlavy šel míč pravděpodobně do brány. Vše se odehrálo v bezprostřední blízkosti brankové čáry. Možná to vypadalo na vlastní branku Čmelíka, který chtěl míč odvrátit. Zatím ale platí původní znění a gól připsan Hranáčovi.
 
67
Dynamo právě vstřelilo branku! Skvělá forma MARCELA ČERMÁKA. Dnes podruhé zakončuje naprosto přesně a byla to parádní souhra tří budějovických hráčů. Po ideálním pasu Hory na hranici vápna přistál míč na kopačce Čermáka a ten ho poslal nechytatelně do horních pater brány.
 
54
Dynamo právě vstřelilo branku! Zatímco Pardubice svou šanci nevyužily, Jihočeši se přibližují k postupu do střední části tabulky. Hellebrand krásnou přihrávkou za obranu našel PATRIKA ČAVOŠE, jehož pumelice zapadla do přesně šibenice. Parádní rána a je to už 2:0.
 
42
Dynamo právě vstřelilo branku! V závěru poločasu je na Střeleckém ostrově veselo. Výbornou práci odvedl na pravé straně Čmelík, který sebral veškerou odvahu a rychlost a natlačil se až na malé vápno. Po střele a odrazu od Čavoše, vyplaval míč před MARCELA ČERMÁKA, jenž ho pohotově dopravil do sítě – 1:0.