konec FK Mladá Boleslav – FC Slovan Liberec
4:0
(3:0)
Komentuje: Jáchym Tůma
 
66
Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Domácí přidávají čtvrtý gól a zdá se, že je definitivně rozhodnuto. Matějovský parádně přenesl hru na JAKUBA FULNEKA, který si navedl míč na střed hřiště a nechytatelnou střelou na zadní tyč překonal hostujícího brankáře.
 
19
Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Mladá Boleslav pokračuje v ofenzivní parádě a přidává další branku! Matějovský poslal do vápna nadýchaný centr od rohového praporku a našel LAMINA JAWA, jenž pohotovým zakončením rozvlnil síť.
 
7
Mladá Boleslav právě vstřelila branku! To je snový začátek utkání pro Mladou Boleslav, která vede už 2:0! Doumbia fauloval před vápnem TOMÁŠE LADRU a ten si vzal na starost i následnou standardní situaci. Domácí forvard se nijak nerozpakoval a zakončil přesně do horního rohu. Vliegen se jen ohlédl.
 
4
Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Středočeši od čtrvté minuty povedou 1:0! Matějovský rozehrál rohový kop, který liberecká defenziva úplně nezvládla. Díky dobré práci Kubisty se míč dostal k LAMINU JAWOVI, jenž velmi atypickým zakončením překonal Vliegena.