konec SK Sigma Olomouc – SK Dynamo Č. Budějovice
3:0
(0:0)
Komentuje: Miroslav Fantal
 
90+4
Zifčák běžel na branku soupeře, přičemž se mu nabízel ještě Přichystal. Zifčák vzal zodpovědnost na sebe a střelou vedle tyče minul.
 
90+3
Přeci jen se Dele zapíše do statistik. V souboji s Čavošem byl důraznější a obdržel žlutou kartu.
 
85
Zifčák vyslal do útoku nováčka na hřišti. Dele pak postupoval proti jedinému obránci, kterého ale nedokázal obehrát.
 
84
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Antonín Růsek, přichází Dele Ola.
 
83
Ventúra fauloval protihráče a připisuje si žluté napomenutí.
 
82
Ventúra obdržel odražený míč a z osmnácti metrů jej poslal na branku. Šípoš byl rychlý a vyrazil ránu do strany.
 
80
Přichystal přichystal stoprocentní gólovku pro Zmrzlého, který měl odkrytou branku, ale z hranice malého vápna nepochopitelně branku soupeře minul.
 
78
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
ze hřiště odchází Roman Potočný, přichází Michal Škoda.
 
78
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
ze hřiště odchází Quadri Adebayo Adediran, přichází Nicolas Penner.
 
74
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Jiří Sláma, přichází Ondřej Zmrzlý.
 
74
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Jan Vodháněl, přichází Jakub Přichystal.
 
69
Olomouc právě vstřelila branku!
Hanáci si otevírají střelnici. ANTONÍN RŮSEK se dostal s míčem až k šestnáctce soupeře, kde se mu nabízeli hned dva spoluhráči. Ovšem domácí útočník možná trochu nečekaně z otočky vypálil a nemýlil se. Šípoš se jen ohlédl.
 
68
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
ze hřiště odchází Lukáš Skovajsa, přichází Jakub Matoušek.
 
67
Potočný dostal míč za obranu Sigmy a proti vyběhnutému Stoppenovi mohl volit i lob. Nakonec hostující hráč zvolil střelu, která letěla mimo. Navíc po celé akci šel nahoru praporek sudího, takže by případná branka neplatila.
 
63
Olomouc právě vstřelila branku!
Krásná akce domácích končí druhou brankou. Pospíšil přízemním pasem poslal míč na Růska, který si všiml nabíhajícího JANA VODHÁNĚLA. Sám před Šípošem neměl olomoucký hráč problém uklidit míč za brankovou čáru.
 
59
Olomouc právě vstřelila branku!
Olomoučtí využívají výhody muže navíc a po chvilce se gólově prosazují. JAN VODHÁNĚL dostal míč do volného prostoru na levé straně a prudkou ránou pod horní tyč prostřelil gólmana soupeře.
 
57
Pospíšil udržel míč na hrací ploše a posunul jej na Navrátila. Ten následně poslal míč po zemi před branku, kde Růsek zakončil patičkou. Šípoš stál na správném místě a míč jej zasáhl.
 
56
Žluté napomenutí obdržel domácí Sláma.
 
55
Hostující Čmelík vyfasoval za atak na domácího hráče červenou kartu!
 
54
Pod domácím sektorem došlo k souboji Slámy s jedním z protihráčů, přičemž následně se začali hráči pošťuchovat jako v hokeji. Vše rezultovalo atakem hráče Českých Budějovic proti Vodhánělovi.
 
51
Adediran udělal před brankou Sigmy trochu problémy. Greššák se chybně domluvit se Stoppenem a hostující hráč toho mohl využít. Naštěstí pro domácí ani budějovický útočník neměl dostatek štěstí.
 
47
Navrátil dostal míč do běhu na pravé straně a probojoval se až do šestnáctky, kde ze strany prověřil Šípoše. Hostující gólman vyráží na roh.
 
46
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
ze hřiště odchází Marcel Čermák, přichází Patrik Hellebrand.
 
46
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
ze hřiště odchází Tomáš Zajíc, přichází Lukáš Čmelík.
 
46
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Filip Zorvan, přichází Pavel Zifčák.
 
37
Zorvan dostal míč mezi obránce a z hranice vápna poslal nepříjemný pokus k tyči. Šípoš se musel hodně natahovat, aby jednou rukou míč poslal na roh.
 
32
Horké chvilky zažil Šípoš. Slámovu ránu z úhlu vyrazil před sebe, kde ještě zkoušel zakončit Zorvan a po něm Vodháněl. Druhého jmenovaného dokázal o míč obrat skluzem právě gólman Českých Budějovic.
 
30
Ventúra se ujal exekuce přímého kopu. Jeho rána si sice našla cestu kolem zdi, ovšem Šípoš ji dokázal vyrazil.
 
28
Po skrumáží před vápnem se ke střele dostal Vodháněl. Míč sice skončil v náruči brankáře, zároveň ale sudí viděl faul na domácího hráče, a tak píská přímák ze vzdálenosti zhruba osmnácti metrů.
 
23
Greššák opět propadl a v souboji s Adediranem nechal hostujícího hráče proniknout až do šestnáctky. Zpravé strany poslal Adediran míč na Zajíce, který mohl pálit, ovšem míč se mu zamotal pod nohama a skončil mimo vápno.
 
20
Pospíšil se hezky uvolnil a mířil do volného prostoru. Hora věděl, že svého soupeře nemůže zastavit jinak, než za cenu faulu, a tak jej bezohledně zezadu strhl k zemi. Žlutá karta pro hráče Budějovic.
 
18
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
za zraněného Víta Beneše přichází Lukáš Greššák.
 
9
Olomoučtí předvedli rychlý protiútok, který vedl po pravé straně Růsek. Jeho následný střílený centr do malého vápna neudržel Šípoš v rukavicích a jen se štěstím hosté odvrátili míč do autu.
 
8
Pospíšil našel ve vápně naběhnutého Růska, který se snažil zakončit. Skvělým zákrokem se předvedl hostující kapitán Havel, který poslal míč na roh.