konec FK Jablonec – FC Trinity Zlín
2:2
(0:1)
Komentuje: Jan Kousal
 
72
Jablonec právě vstřelil branku!
Je srovnáno! Standardní situace nebyla rozehraná úplně ideální, ale v šestnáctce Zlína po ní vznikl velký zmatek, po kterém se nakonec míč dostal k nohám Jakuba Považance. Ten s trochou štěstí propálil vše, co mu stálo v cestě. Gol byl nakonec připsán jako vlastní zlínskému JOSSOVI DIDIBOVI.
 
58
Jablonec právě vstřelil branku!
Šťastná branka Jablonce znamená snížení na 1:2! JAKUB POVAŽANEC se vydal pomoci s napadáním zlínské rozehrávky a byl odměněn. Právě jeho totiž hráči Trinity trefili při nepovedeném odkopu, slovenský středopolař si pak vyměnil míč se Šulcem a krásným blafákem nedal Rakovanovi šanci.
 
52
Zlín právě vstřelil branku!
Trinity už mají k dispozici hned dvoubrankový náskok. Martinec získal balón na půli hřiště, ovšem pak byl o něj po diskutabilním zákroku připraven. Dopředu tak okamžitě spěchal Kozák, který z levé strany posadil míč na hlavu MARTINA FILLA, jenž zamířil přesně k tyči.
 
20
Zlín právě vstřelil branku!
Hosté se ujímají vedení. VACHTANG ČANTURIŠVILI si navedl míč na střed a tečovanou ránou na zadní tyč nachytal domácího Surovčíka. Nejaktivnější hráč Trinity se tak dočkal zasloužené odměny.