konec FC Baník Ostrava – Bohemians Praha 1905
4:1
(2:0)
Komentuje: Martin Augustin
 
80
Baník právě vstřelil branku!
Hosté dostávají laciný gól po nedorozumění stopera Křapky s brankářem Bačkovským! Antonín Křapka dostal ve sprintérském souboji tělo před ALADISLAVA ALMÁSIHO a pak zřejmě čekal, že vybíhající Bačkovský odehraje balón do bezpečí. Ten však zaváhal, na chvíli zastavil a toho Almási dokonale využil. Slovenský útočník strčil kopačku před Křapku a dokázal balón posunout kolem Bačkovského do brány – 4:1.
 
73
Baník právě vstřelil branku!
Domácí udeřili z rychlého kontru! Fleišman na levé straně uvolnil rozběhnutého Srdjana Plavšiće, jenž snadno přesprintoval stopera Köstla. V pokutovém území pak nastřelil míč na zadní tyč a nabíhající LADISLAV ALMÁSI ho z bezprostřední blízkosti doklepl do sítě.
 
63
Bohemians právě vstřelili branku!
Tohle bylo povedené střídání hostujícího trenéra! JAN KOVAŘÍK přišel na hřiště, postavil se k rozehrávce přímého kopu a levačkou zakroutil míč do levé šibenice domácí brány. Jan Laštůvka jen stál a bezmocně rozhodil rukama – 2:1.
 
35
Baník právě vstřelil branku!
Hosté se snaží hrát aktivně, ale mají problémy chytat SRDJANA PLAVŠIĆE! Srbský rychlík využil volného prostoru na levém křídle, jelikož na kraji obrany Bohemky zůstala díra. Plavšić vběhl do pokutového území a tvrdou ranou na přední tyč prostřelil Bačkovského – 2:0.
 
9
Baník právě vstřelil branku!
Domácí se ujímají vedení! DANIEL TETOUR zvolil jistotu v podobě prudké střely doprostřed a nahoru. Bačkovský skákal k pravé tyči a neměl tak nárok zasáhnout.