konec Bohemians Praha 1905 – FC Trinity Zlín
3:2
(0:2)
Komentuje: Martin Augustin
 
86
Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí dokonávají obrat z 0:2 na 3:2! Po dlouhém nákopu šel Ladislav Mužík do hlavičkového souboje s Václavem Procházkou. Ten z něj odpadl, balón se pak po nedomluvě dvojice Zlínských dostal až k ROMANOVI KVĚTOVI a ten z 20 metrů krásně zamířil k levé tyči z pohledu marně se natahujícího Rakovana.
 
67
Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí dnes zahrávali už tolik rohů, že z nějakého prostě udeřit muselo! Na centr Romana Květa, který směřoval na přední tyč, si naběhl LUKÁŠ HŮLKA, který míč hlavou usměrnil pro změnu ke vzdálenější tyči zlínské svatyně. Vyrovnáno – 2:2.
 
55
Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí se vracejí do zápasu! Petr Hronek nejprve házel svůj tradiční dlouhý aut. Ten zlínská obrana odvrátila zpátky k Hronkovi, který odcentroval a letící míč si našel ANTONÍN KŘAPKA, jenž ho hlavou trknul za záda Rakovana. Hostující brankář se natahoval po své pravé ruce marně – 1:2.
 
36
Zlín právě vstřelil branku!
Hosté navyšují skóre hodně kuriózním gólem! Vukadin Vukadinović podržel míč na levém křídle a předal ho VACHTANGOVI ČANTURIŠVILIMU. Ten vypálil ze střední vzdálenosti a jeho nepříliš razantní rána k údivu celého stadionu skončila v síti. Bačkovský šel po míči rukama, ovšem špatně odhadl odskok a tak ho promáchl. Navíc situaci nejistil tělem a balón tedy zapadl ke vzdálenější tyči – 0:2.
 
30
Zlín právě vstřelil branku!
Hosté ubránili i další roh a vyrazili dopředu. Z levé strany odcentroval Vachtang Čanturišvili. Ten našel před bránou číhajícího MARTINA FILLA, který zůstal v kapse mezi stopery Köstlem a Hůlkou a hlavičkou z bezprostřední blízkosti nedal Bačkovskému naději na další zákrok.