konec FK Mladá Boleslav – Bohemians Praha 1905
4:3
(1:1)
Komentuje: Jáchym Tůma
 
86
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
V Lokotrans Aréně se dějí neuvěřitelné věci! Mladá Boleslav se nastěhovala na útočnou polovinu, Pech elegantní patičkou uvolnil Ladru a ten pak z pravé strany vybídl ke skórování DANIELA MAREČKA, jenž si míč zpracoval a nekompromisně ho poslal za Valešova záda.
 
83
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Mladá Boleslav i potřetí srovnává! Fulnek dostal na levé straně hodně prostoru a využil ho k parádnímu centru, na který si naskočil DAVID ŠIMEK. Valeš si na zakončení domácí stopera sáhl, ovšem už ho nedokázal vytěsnit mimo tři tyče. Závěr utkání tak bude ještě zajímavý.
 
73
Bohemians právě vstřelili branku!
Exekuce se stejně jako v první případě ujal ROMAN KVĚT, jenž tentokrát zvolil střelu k levé tyči a dobře udělal. Šeda totiž skočil na druhou stranu a za balonem se pak jen ohlédl.
 
62
Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Mladá Boleslav ale rychle srovnává a je znovu ve hře o body! Ladra prostrčil míč na rozběhnutého Fulneka, jenž z první poslal balon do vápna. Defenziva Bohemians trochu zaspala a nechala ho projít až na zadní tyč k DAVIDU PECHOVI, jenž zblízka zakončil do poloprázdné brány.
 
58
Bohemians právě vstřelili branku!
Nyní už to Bohemians vyšlo! Po rohovém kopu zůstali hosté v útoku a po centru Květa nastaly v pokutovém území Mladé Boleslavi velké zmatky. Díky nim se ke střele dostal Jánoš, který orazítkoval tyč. Od ní se ale balon odrazil k VÁCLAVU DRCHALOVI, jenž už se nemýlil.
 
45+3
Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Mladá Boleslav se krátce před odchodem do kabin dočkala vyrovnávací branky! Šimek se vydal dopředu a před vápnem si rychle narazil se Skalákem. Domácí stoper pak z pravé strany odcentroval a našel sbíhajícího DANIELA MAREČKA, jenž přesnou střelou k tyči překonal Valeše.
 
4
Bohemians právě vstřelili branku! Balon si na penaltový puntík postavil ROMAN KVĚT, který ho poslal ze svého pohledu k pravé tyči. Šeda sice směr vystihl, ovšem na míč nedosáhl.