konec SK Slavia Praha – SK Dynamo Č. Budějovice
6:1
(3:0)
Komentuje: Michal Luxa
 
71
Slavia právě vstřelila branku!
Demolice jihočeského mužstva pokračuje! Lukáš Provod si na levé straně počkal, až mu zaběhne David Jurásek, který přihrál na hranici vápna. EWERTON si ještě vylepšil pozici a s pomocí Lukáše Havla dopravil míč za brankovou čáru – 6:1. Asistence: David Jurásek.
 
66
Slavia právě vstřelila branku!
Krásnou branku vstřelila Slavia, která tak válcuje dalšího soupeře. David Jurásek poslal centr mezi obránce, kam si naběhl ONDŘEJ LINGR, jenž už měl v malém vápně snadnou pozici – 5:1. Asistence: David Jurásek.
 
56
Dynamo právě vstřelilo branku!
Kouzlo Aleše Mandouse je u konce, České Budějovice dávají alespoň čestnou branku. Z velké dálky se napřáhl ROMAN POTOČNÝ, jehož pokus přesně zapadl pod horní tyčku a domácí brankář byl v pozici diváka – 4:1.
 
52
Slavia právě vstřelila branku!
Jednatřicet zápasů čekal LUKÁŠ MASOPUST na vstřelenou branku a dočkal se opravdu parádního gólu! Roman Potočný přihrával na střed, ale tam se ho chopil záložník Slavie, který parádní ranou zamířil do levého horního rohu branky – 4:0.
 
45+1
Slavia právě vstřelila branku!
Další parádní akce mužstva z Edenu! Christ Tiéhi poslal pas za obranu, kam zabíhal Ivan Schranz, jenž výborně míč zalepil. Okamžitě po něm vyběhl Martin Janáček, avšak slovenský záložník Slavie poslal balon za vápna a STANISLAV TECL zamířil milimetrově přesně, když míč poslal mezi českobudějovickými obránci – 3:0. Asistence: Ivan Schranz.
 
21
Slavia právě vstřelila branku!
Slavii akce nevyšla na jedničku, protože Dynamo poslalo míč za postranní lajnu. Stanislav Tecl se balonu rychle chopil a hodil jej na rozeběhnutého IVANA SCHRANZE, který chladnokrevně proměnil – 2:0. Asistence: Stanislav Tecl.
 
18
Slavia právě vstřelila branku!
Sešívaní rozehrávali další centr, který David Jurásek poslal na malé vápno, kde do vzduchu nejvýše vystoupal STANISLAV TECL. Lukáš Havel a Tomáš Zajíc na sebe jen koukají, čí že to byl hráč – 1:0. Asistence: David Jurásek.