konec SK Dynamo Č. Budějovice – 1.FC Slovácko
2:2
(1:1)
Komentuje: Martin Augustin
 
83
Slovácko právě vstřelilo branku!
Hosté využívají přesilovku k vyrovnání! Michal Kohút posunul míč doleva na rozběhnutého Ondřeje Mihálika. Ten následně nabídl balón před bránu, kde si ho na zadní tyči našel VASILIJ SIŇAVSKIJ, který ho v pádu dopravil do sítě. Mihálik si v premiérovém vystoupení v dresu Slovácka připsal druhou asistenci – 2:2.
 
53
Dynamo právě vstřelilo branku!
Domácí otáčejí zápas! Z pravé strany odcentroval Lukáš Čmelík. Jeden z obránců míč hlavou přizvedl jen k MICHALOVI ŠKODOVI, který přízemní ranou z levé strany pokutového území překonal brankáře Nguyena.
 
20
Dynamo právě vstřelilo branku!
Domácí srovnávají krásným gólem LUKÁŠE ČMELÍKA! Letní posila z Karviné převzala míč po autovém vhazování Benjamina Čoliće. Následně si Čmelík navedl balón na levačku a z hranice šestnáctky vymetl vzdálenější šibenici Nguyenovy svatyně – 1:1.
 
3
Slovácko právě vstřelilo branku!
Hosté využívají velké chyby soupeře v rozehrávce! Jakub Grič si nechal ve vlastní šestnáctce sebrat míč napadajícím hráčem. Následnou přihrávku pak ještě prodloužil Ondřej Mihálik na dlouholetého hráče Dynama PATRIKA BRANDNERA a ten už to měl jednoduché. Doklepával prakticky do odkryté brány. Brandner následným gestem ukázal, že gól proti svému bývalému klubu slavit nechce.