konec FC Zbrojovka Brno – FK Mladá Boleslav
3:1
(0:1)
Komentuje: Tadeáš Mima
 
90+4
Brno právě vstřelilo branku!
RÓBERT MATEJOV potvrzuje tříbodové představení Zbrojovky Brno. Střídající hráč se rozběhl na pravé straně, počkal si na přihrávku od Hladíka z opačné strany a důraznou střelou pod horní tyč stvrdil vítězství domácích 3:1. Asistence: Jan Hladík.
 
79
Brno právě vstřelilo branku!
Zbrojovka využívá zlepšeného výkonu ve druhém poločase a přidává druhou trefu, která znamená obrat na 2:1! Nejdříve to vypadalo na střelu Hladíka, který se ale s míčem zamotal vedle brány a z posledních sil vyslal aspoň přihrávku skrz vápno. Na ni Poláček trestuhodně neuměl zareagovat a MICHAL ŠEVČÍK jeho laxnost potrestal. K míči se totiž dostal jako první a uklidil ho přímo do sítě. Asistence: Jan Hladík.
 
49
Brno právě vstřelilo branku!
Nakrátko rozehraný roh záhy pokračoval kvalitním centrem Ševčíka, který v hloubi vápna prodlužoval Hrabina. Právě po něm se k balonu prodral jako první FILIP SOUČEK, který se skvěle zorientoval ve vzduchu a dokázal svým kopem usměrnit míč pod břevno, kam Poláček nedosáhl. Asistence: Matěj Hrabina.
 
26
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Důrazný roh v podání Matějovského prosvištěl do těsné blízkosti malého vápna, kde operoval MILAN ŠKODA. Mladoboleslavský střelec si skvěle naběhl a vyslal hlavou natolik důraznou ránu, že ji nedokázal nikdo z domácího mančaftu zastavit v její cestě mezi tyče. Asistence: Marek Matějovský.