konec FK Jablonec – Bohemians Praha 1905
1:1
(1:0)
Komentuje: Martin Augustin
 
90+4
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Hugo Jan Bačkovský).
 
90+4
Bohemians právě vstřelili branku!
To je neuvěřitelné! Hosté srovnávají v posledním možném okamžiku! Hráči Bohemians získali míč po výkopu brankáře Hanuše. Okamžitě ho poslali dopředu, kde se po vyhrané hlavičce dostal k Davidovi Bartkovi, jenž dokázal nahrát doprava volnému PETROVI HRONKOVI. Ten překonal vybíhajícího Hanuše ranou k bližší tyči a trefil tak hostům naději na přímou záchranu – 1:1. Fotbalisté Jablonce v zoufalství popadali na hřiště a nevěří tomu, co se stalo.
 
90+1
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Daniel Köstl).
 
86
Poměrně nenápadná situace nakonec přinesla zajímavou příležitost klokanů! Centr Fulneka z levé strany hlavou lehce přizvedl Matěj Koubek a míč se snášel pod břevno. Hanuš musel do výskoku a vytáhl balón nad svou bránu.
 
83
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází David Štěpánek, přichází Jakub Považanec.
 
82
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Jan Kovařík, přichází Daniel Krch.
 
80
Žlutá karta pro tým FK Jablonec (Václav Pilař).
 
76
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Dominik Hašek, přichází Jakub Fulnek.
 
70
Antonín Vaníček dostal žlutou kartu za dojetí protihráče. K tomu došlo až těsně poté, co byl faulován hráč Bohemians. Hosté tedy paradoxně budou rozehrávat.
 
67
Velká šance hostí! David Bartek se dostal k míči na pravém křídle po dobré práci Vaníčka a vřítil se do pokutového území. Tam našel Matěje Koubka, který zblízka neprostřelil Jana Hanuše! Vzápětí to zkoušel na levé straně šestnáctky Petr Hronek, jehož zakončení zblokovala obrana a poslední rána kapitána Jindřiška pak byla sražena do protipohybu Hanuše, ale také vedle tyče!
 
65
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Davis Ikaunieks, přichází Jan Silný.
ze hřiště odchází Tomáš Malínský, přichází Dominik Pleštil.
 
64
David Houska dohrál šlapákem Josefa Jindřiška. Domácí záložník si tak vysloužil žluté napomenutí.
 
62
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází David Puškáč, přichází Matěj Koubek.
ze hřiště odchází Roman Květ, přichází David Bartek.
 
56
V roli Jindřiškova mstitele vstoupil do situace Martin Dostál. I on tak dostal žlutou kartu.
 
56
Domácí Davis Ikaunieks dostává žlutou kartu za zbytečný zákrok na Jindřiška na útočné polovině a ještě má potřebu diskutovat se soupeři a rozhodčím Szikszayem. Měl by se mírnit.
 
49
Teď si domácí vytvořili velkou šanci! Davis Ikaunieks vymyslel krásnou přihrávku na Tomáše Malínského, který si naběhl za obranu a před vybíhajícím Valešem zakončoval ve skluzu. Balón poslal obloučkem přes gólmana i hostující bránu!
 
46
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Michal Beran, přichází Antonín Vaníček.
 
45+3
Mohlo být srovnáno! Centr Jindřiška na zadní tyč zavřel Dostál. Ten vracel balón před bránu, kde ho netrefil ideálně David Puškáč. Útočník klokanů přitom mohl doklepávat do sítě z hranice malého vápna!
 
38
Jablonec právě vstřelil branku!
Následovala povedená pasáž Jablonce, která končí krásným gólem! Nejprve hlavičkoval Davis Ikaunieks, který nezamířil přesně. Po další akci pronikl z levé strany do pokutového území Tomáš Malínský. Jeho nahrávka před bránu ještě zůstala nevyslyšena, ovšem k balónu se pak dostal VÁCLAV PILAŘ, který si ho na pravé straně navedl na levačku a z hranice šestnáctky se nádherně trefil do vzdálenější šibenice.
 
35
Hosté vyrazili do hodně zajímavě vypadajícího protiútoku. Ten zahájil udržením míče na půlce David Puškáč. Už zakončovat pak mohl Michal Beran, proti vybíhajícímu Hanušovi si na to ale netroufl a ještě nahrával pod sebe Květovi či Hronkovi. Oba fotbalisté však situaci přeběhli a Puškáč balón dostihl až v pozici, která už nebyla na okamžitou střelu.
 
25
Po standardní situaci přišly šance hostí! Volej Daniela Köstla z pravé strany šestnáctky zablokoval obránce. Odražený míč si našel Hronek, který ho předal Josefovi Jindřiškovi. Jeho ránu vytáhl nad břevno Jan Hanuš!
 
23
Michal Černák už více nepředvede. Kvůli zdravotním problémům ho nahrazuje Václav Pilař.
 
18
Po ní přišla první gólovka hostí v zápase! Míč směřoval na zadní tyč, kde ho vracel zpátky do ohně Dominik Hašek. Tam si ho našel Daniel Köstl, který z voleje trefil pouze protihráče. Jinak mohl mít Hanuš velké problémy!
 
9
Domácí se dostávají do tlaku a teď měli velkou šanci! Centr Tomáše Malínského z levé strany si našel Vojtěch Kubista, jehož zakončení z bezprostřední blízkosti fantasticky vyrazil Roman Valeš! Ten nyní klokany zachránil od téměř jistého gólu.
 
5
První roh Jablonce zahrával Michal Surzyn. K hlavičce se prosadil Jakub Martinec a míč směřující k pravé tyči musel vyrážet na roh hostující gólman Roman Valeš!