konec FC Baník Ostrava – FC Hradec Králové
3:1
(1:1)
Komentuje: Radomír Fukala
 
87
Baník právě vstřelil branku! Nyní je zřejmě rozhodnuto, jelikož Ostrava přidává třetí gól. David Buchta přesným centrem z pravé strany oslovil na přední tyči LADISLAVA ALMÁSIHO, který byl u míč dřív než Vízek a pohodlně dopravil míč do sítě.
 
67
Baník právě vstřelil branku! Tak to se opravu jen tak nevidí! Chlumecký roztáhl hru doprava na Ndefeho, který si hrudí dal míč příliš od sebe, ale i tak stíhal na pravou stranu vápna svého soupeře. Ten zcela nepochopitelně přihrál před bránu přímo na LADISLAVA ALMÁSIHO, jenž z blízka dopravil míč za bezmocného Vízka.
 
24
Baník právě vstřelil branku! Ostravané však využívají také první šanci a skóre je opět srovnáno. Klíma se dokázal na levé straně vápna dosta k centru, na který si na středu malého čtverce naskočil LADISLAV TAKÁCS, jenž prudkou hlavičkou pod břevno nedal Vízkovi žádnou šanci a mohl tak začít slavit svůj první gól v dresu Ostravy.
 
7
Hradec Králové právě vstřelil branku! Teď už se ale skóre mění a hosté se ujímají z první šance brzkého vedení! Z pravé strany přiletěl Kubalův přízemní centr na střed vápna, kde se do míč opřel ADAM VLKANOVA, na jehož tečovanou ránu nemohl Laštůvka v žádném případě reagovat.