konec FK Jablonec – MFK Karviná
2:0
(2:0)
Komentuje: Daniel Fekets
 
90+1
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Tomáš Smejkal.
 
90
Nad rámec řádné hrací doby nastavil rozhodčí Zelinka 3 minuty.
 
86
Miloš Kratochvíl se dostal po rohovém kopu k hlavičce. Zamířil však jen do tyče, takže Bajza si mohl oddechnout.
 
84
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Tomáš Malínský, přichází Jakub Považanec.
 
83
Parádní akce domácích do otevřenější obrany. Černák předvedl dlouhý sprint s míčem na kopačce, ale Buchta jej ve finální fázi zablokoval.
 
77
Michal Papadopulos vyslal parádní střelu zhruba z dvaceti metrů. Jan Hanuš míč vyrazil do strany, kam si nabíhal Eldar Šehić, jenž orazítkoval tyč. Toto byla největší karvinská šance v tomto utkání.
 
75
Opět Malínský, jehož pobídka našla ve stoprocentní šanci Martina Nešpora! Zkušený útočník ale o pár centimetrů přestřelil břevno, tudíž ani tentokrát Bajza potřetí míč ze sítě nelovil.
 
72
Lukáš Čmelík musel krátce po exekuci rohového kopu faulovat za žlutou kartu, poněvadž domácí se řítili do přečíslení.
 
71
Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Tomáš Jursa, přichází Juraj Teplan.
 
65
Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Lukáš Bartošák, přichází Lukáš Čmelík.
 
63
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Davis Ikaunieks, přichází Martin Nešpor.
 
55
Teď to Jablonec sehrál až do prázdné brány! Štěpánek našel u zadní tyče úplně volného Malínského, který ještě nezakončoval, ale uvolnil v tutové šanci Kratochvíla. Záložník domácích ale z naprosto ideální pozice přestřelil.
 
46
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Jan Krob, přichází Dominik Pleštil.
 
46
Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Kristi Qose, přichází Soufiane Dramé.
ze hřiště odchází Antonín Svoboda, přichází Ondřej Chvěja.
ze hřiště odchází Vasilij Siňavskij, přichází Martin Vlachovský.
 
45
Žlutá karta pro tým MFK Karviná (Lukáš Bartošák).
 
44
Jablonec vstřelil další gól, jenže praporek pomezního rozhodčího šel okamžitě nahoru. Branka Davise Ikauniekse hlavou tedy neplatí.
 
42
Jablonec právě vstřelil branku!
Domácí rozehráli přímý kop kostrbatě, ale nakonec se přece jen radují z další branky! Po odrazu od Bartošáka se míč dostal přímo k JAROSLAVU ZELENÉMU, který jej bez větších potíží umístil k levé tyči ze svého pohledu. 2:0.
 
38
Krob vyslal centr, po kterém zvládl hlavičkový souboj Černák. Na malém vápně se k hlavičce dostával Davis Ikaunieks, ale rychlejší byl nakonec Buchta, který Karvinou zachránil před dalším inkasováním.
 
35
Žlutá karta pro tým MFK Karviná (Tomáš Jursa).
 
33
Tomáš Malínský prostrčil do vápna na Ikauniekse, který rychlým sklepnutím posunul na Kratochvíla. Tomu se ale zakončení nepovedlo, přestože byl v dobré pozici.
 
26
Z rohu sice Jablonec nezahrozil, ale o pár sekund později už ano. Černák se natlačil tělem před Eldara Šehiće a posléze vystřelil po zemi. Svatyni Karviné netrefil o pár centimetrů.
 
24
Domácí si to mířili do přečíslení. Výměna míče mezi Černákem a Ikaunieksem sice nebyla ideální, ale poté zahrozil Kratochvíl, jehož střílená přihrávka o kousek minula zadní tyč.
 
22
Karviná měla velkou šanci! Centr ze strany stoper Zelený překvapivě neodehrál. Následně se před Kroba dostal Svoboda, jenž těsně minul branku.
 
20
Jan Krob opět precizně centroval. Tentokrát našel Davise Ikauniekse, jenž si zpracoval balón a poté vystřelil. Jeho rána se otřela o horní tyč!
 
15
Jablonec právě vstřelil branku!
Znovu se levý bek Jan Krob prezentoval parádním centrem při rohovém kopu. Mezi bránící hráče Karviné si naskočil stoper JAKUB MARTINEC, jehož hlavičku brankář Bajza vytáhnout mimo tři tyče nedokázal. Důležitá trefa pro domácí. 1:0. Asistence: Jan Krob.