konec FC Hradec Králové – SK Slavia Praha
4:3
(3:2)
Komentuje: Jáchym Tůma
 
73
Slavia právě vstřelila branku!
Sešívaní stále nesložili zbraně a znovu se dostávají na dostřel! Po rohovém kopu zůstala Slavia na útočné polovině a nakonec se do balonu opřel ONDŘEJ KÚDELA, jehož parádní rána se od tyče odrazila za brankovou čáru.
 
58
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Hradec Králové předvedl ukázkový brejk, po kterém přidal čtvrtý gól! Akci táhl středem hřiště Kubala, jenž přešel s míčem střed hřiště a před vápnem elegantní patičkou uvolnil ADAMU VLKANOVU. Ten si srovnal balon na levačku a poté propálil vše, co mu stálo v cestě.
 
40
Slavia právě vstřelila branku!
Gólové hody pokračují a Slavia je opět na dostřel! Schranz dostal na pravé straně spoustu času na to, aby zvedl hlavu a poslal do vápna nadýchaný centr. Ten si na zadní tyči našel DANIEL FILA, jenž v těžké pozici dokázal nasměrovat míč za Vízkova záda.
 
35
Hradec Králové právě vstřelil branku!
V Lokotrans Aréně se dějí velké věci! Votroci se hned po rozehávce Slavie zmocnili balonu a vydali se s ním dopředu. Po autu Novotného se pak k míči dostal JAKUB KUČERA, jenž krásnou střelou na zadní tyč nedal Kolářovi šanci.
 
34
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Hradec Králové podruhé v utkání odskakuje svému soupeři na rozdíl jednoho gólu! Klíma potáhl balon středem hřiště a poté ho prostrčil na FILIPA KUBALU, jenž propálil bezmocného Koláře.
 
19
Slavia právě vstřelila branku!
Sešívaní velmi rychle srovnávají stav zápasu! Hosty inkasovaná branka nakopla a v posledních minutách svého soupeře hodně zatlačili. Z tohoto obléhání vyplynul přesný centr Olayinky, který si na zadní tyči našel DAVID JURÁSEK. Ten se do míče opřel z voleje a poslal ho za záda Vízka.
 
13
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Votroci se ve třinácté minutě ujímají vedení! Pokutový kop si vzal na starost DANIEL VAŠULÍN, jenž poslal Koláře na opačnou stranu a penaltu bezpečně proměnil.