konec 1.FC Slovácko – FC Slovan Liberec
2:0
(1:0)
Komentuje: Tomáš Kučera
 
90+4
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Rigino Cicilia, přichází Pavel Juroška.
 
89
Na závěr utkání ještě šance Liberce!. Rondič v pokutovém území předložil míč Mikulovi, který se snažil zakončit k tyči, toho vychytal Borek, jenž balon vytáhl na tyč.
 
86
Vladislav Ljovin fauloval na polovině Liberce a viděl hned žlutou kartu.
 
83
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Václav Jurečka, přichází Vladislav Ljovin.
 
83
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Petr Reinberk, přichází Filip Vecheta.
 
80
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Filip Havelka, přichází Miroslav Stoch.
 
79
Na Reinberkův centr si naběhl na přední tyč Cicilia, z volej však branku netrefil.
 
76
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Ľubomír Tupta.
 
66
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Michal Tomič.
 
66
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Daniel Holzer, přichází Patrik Šimko.
 
62
Slovácko právě vstřelilo branku!
I druhou penaltu zahrál VÁCLAV JUREČKA, který podruhé proměňuje. Střelu opět namířil přesně k pravé tyči, brankář šel na opačnou stranu, domácí forvard už se osamostatňuje v tabulce střelců.
 
61
Slovácko bude kopat druhý pokutový kop, když Havlík nastřelil ruku Michala!
 
59
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Denis Višinský, přichází Ahmad Ghali.
 
59
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Christian Frýdek, přichází Imad Rondić.
 
59
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Abdalláh Júsuf Hilál, přichází Michael Rabušic.
 
57
Havlík centroval z volného přímého kopu, hosté balon odvrátili, domácí byli na míči, Reinberk si vyměnil míč s Daníčkem, poté centroval, jeho rána byla sražena k Daníčkovi, který nacentroval na zadní tyči, kde byl Cicilia, ten zblízka nepřekonal Vliegena.
 
56
Cicilia kolmicí vysílal Jurečku, kterého fauloval před vápnem Marios Purzitidis, sudí mu bez rozmyšlení ukazuje žlutou kartu.
 
54
Jan Kalabiška fauloval u postranní čáry Koscelníka za cenu žluté karty.
 
40
Slovácko právě vstřelilo branku!
VÁCLAV JUREČKA s přehledem proměňuje pokutový kop, když poslal brankáře na levou stranu a balon poslal přesně k tyči na opačnou stranu. Pro VÁCLAVA JUREČKU je to třináctá trefa v této sezoně, kterou se dotáhl na čelo tabulky střelců.
 
39
Cicilia přesunul míč na střed, kde byl Havlík, který se snažil najít Kalabišku, který ale ale nedostal míč, akce pokračovala, a Slovácko bude kopat penaltu, když stáhl Višinský v pokutovém území Reinberka, který zavíral zadní tyč.
 
36
Kristian Michal sestřelil Petrželu, který se mu chystal nasadit "Zidanovku" za cenu žluté karty, před touto situací se na hřiště zpět dostal Cicilia.
 
31
A znovu Jan Kalabiška se ocitl v šanci, přehodil vybíhajícího Vliegena, balon směřující do brány vykopl před brankovou čárou Gebre Selassie.
 
29
Petržela jemným obloučkem našel Kalabišku, který byl u míče dříve než vybíhající Vliegen, domácí obránce hlavičkoval těsně vedle levé tyče.
 
15
Havlík posunul míč z rohu Petrželovi, který centroval přesně na hlavu Cicilii, ten nebyl nikým bráněn a nastřelil břevno z vrchní strany.
 
14
Šance Slovanu! Michal našel na hranici ofsajdu Hilála, který si míč zpracoval a z otočky vystřelil jen do prostoru, kde byl brankář Borek, který balon kryl.
 
8
Po rohovém kopu hlavičkoval Daníček, Gebre Selassie chtěl míč odkopnout a nastřelil si jemně ruku, kterou hned Hofmann reklamoval u sudího, který ale penaltu nepíská.
 
5
Rigino Cicilia nyní spálil dvě šanci po sobě. V první šanci měl dostatek času si míč navést na levou nohu a tvrdě vystřelit, brankář Vliegen dobře zareagoval. Slovácko pokračovalo v kombinaci, Petržela načechral z levé strany balon přesně na hlavu slováckého forvarda, který nechal zblízka vyniknout gólmana Slovanu podruhé.
 
3
První dobrá kombinace Slovácka na polovině Slovanu. Akci začal Hofmann, který v pokutovém území našel Havlíka, který posunul balon na Reinberka, jenž našel Ciciliu, ten zakončil na přední tyči nad branku.