konec FK Jablonec – SK Slavia Praha
1:2
(0:1)
Komentuje: Karel Jedlička
 
90+6
Žlutou kartu za zdržování vidí ještě Ondřej Kolář (SK Slavia Praha).
 
90+3
Žlutou kartu dostává Stanislav Tecl (SK Slavia Praha). Rozhodčí rozdělil karetní sadu za předchozí strkanici rovnoměrně po dvou na obě strany.
 
90+3
Žlutou kartu dostává Ivan Schranz (SK Slavia Praha).
 
90+3
Žlutou kartu dostává Jan Krob (FK Jablonec).
 
90+3
Žlutou kartu dostává Jakub Martinec (FK Jablonec).
 
87
Jablonec právě vstřelil branku!
Střídající JAN KROB si zpracoval Martincův křížný pas, vnikl mezi dva slávisty, z nichž Schranz mu nešťastnou tečí připravil ránu na pravačku, kterou domácí hráč umístil nádherně do šibenice. A prý to je jeho slabší noha...
 
87
Dvojnásobné střídání v mužstvu Slavie Praha: ze hřiště odcházejí Ibrahim Traoré a Jakub Hromada, přicházejí Oscar Dorley a Petr Ševčík.
 
84
Slavia právě vstřelila branku!
Autové vhazování prodloužil hlavou za sebe culíkatý Talověrov a STANISLAV TECL snad krkem či zády dotlačil míč kolem špatně postaveného Hanuše do brány. Tomu se říká upléct z „ničeho“ pomlázku.
 
75
Václav Kadlec mohl být žolíkem Jablonce. V tlačenici snad ani ne hlavou, jako spíš ramenem usměrnil Krobův centr k tyči, kde ho lapil pohotový Kolář.
 
74
Jablonecký trenér Rada posílá do zápasu hned tři čerstvé hráče: Tomáše Hübschmana nahradil Jakub Považanec, místo Václava Pilaře přichází Václav Kadlec a konečně odstupuje i zraněný Jaroslav Zelený, na jehož místo nastupuje Jan Krob.
 
67
Žlutou kartu dostává Jan Silný (FK Jablonec).
 
57
V dresu Jablonce dnes dohrál Davis Ikaunieks, lotyšského útočníka nahrazuje Jan Silný.
 
55
Dvakrát střídá Slavia Praha: ze hřiště odcházejí Daniel Fila a Srdjan Plavšić, přicházejí Peter Olayinka a Maxym Talověrov. Trenér Trpišovský tedy posiluje spíše defenzívu.
 
43
Žlutou kartu dostává Daniel Fila (SK Slavia Praha) za bránění v rozehrávce přímého kopu.
 
34
Sešívaní lacino ztratili míč v rozehrávce a Černák nabil zleva proti noze Surzynovi, který ve vyložené šanci tvrdou křížnou střelou minul jejich bránu.
 
31
Slavia právě vstřelila branku!
Hrubky brankářů nejsou jen doménou sešívaných. Zaváhání Jana Hanuše při úplně zbytečném výběhu mimo velké vápno snadno trestá do prázdné brány IVAN SCHRANZ. Jabloneckému brankáři odskočil míč od hrudi a Zelený v roli posledního strážce svatyně už neměl nárok.
 
28
Žlutou kartu dostává Václav Pilař (FK Jablonec). Nelíbil se mu neodpískaný faul a za řeči byl sám napomínán.
 
10
Žlutou kartu dostává Michal Černák (FK Jablonec).