konec SK Sigma Olomouc – FC Viktoria Plzeň
1:1
(0:0)
Komentuje: Miroslav Fantal
 
90+3
Za protesty obdržel žlutou kartu domácí Chvátal.
 
90+2
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Antonín Růsek, přichází Patrik Slaměna.
 
83
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Lukáš Greššák, přichází Vít Beneš.
 
82
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Aleš Čermák, přichází Miroslav Káčer.
 
77
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Pavel Šulc.
 
77
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Matej Trusa.
 
77
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Libor Holík, přichází Radim Řezník.
 
75
Ostrý skluz v podání hostujícího Čermáka a sudí okamžitě tasí žlutou kartu.
 
73
Mosquera dostal míč na půl kruh před šestnáctkou Sigmy a míč technickou ránou umístil k tyči. Macík ale povedeným zákrokem vyrazil na roh.
 
72
Růsek dostal míč do střely, ovšem obránci Plzně rychle blokovali. Vzápětí Breite posunul na Zmrzlého, ale i on byl zastaven obranou soupeře.
 
69
Kopic se na polovině hřiště dopustil nedovoleného zákroku, za který od sudího vyfasoval žlutou kartu.
 
66
Olomouc právě vstřelila branku!
Vepřek poslal míč od rohového praporku na první tyč, kde jej jeden z domácích prodloužil za sebe na tu zadní. A právě sem si seběhl ANTONÍN RŮSEK, který propálil Staňka.
 
62
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Kryštof Daněk, přichází Ondřej Zmrzlý.
 
62
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Pavel Zifčák.
 
62
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Tomáš Zahradníček, přichází Juraj Chvátal.
 
60
Nádherná kombinace hostů v domácí šestnáctce brankou nekončí. Chorý měl na kopačce druhou branku, ale někdo z domácích obránců jeho ránu tečoval na roh.
 
57
Plzeň právě vstřelila branku!
Hosté se nenápadně dostali k přízemnímu centru z levé strany, který z hranice malého vápna uklidil k tyči JEAN DAVID BEAUGUEL. Bránící Jemelka soupeři zabránit nedokázal.
 
45+1
V závěru první půle dostal hodně prostoru Beauguel, který zkusil vystřelit z dvaceti metrů. Jeho rána ale šla mimo domácí svatyni.
 
38
V rychlém brejku Plzně poslal Santos míč doprava na Chorého, který zkusil ze strany vypálit. Ránu na přední tyč Macík vyrazil před sebe a následně míč schoval v rukavicích.
 
36
Zahradníček přišel o míč a Havel se spolu s Chorým hnali dopředu. V útoku je pak doplnil i Beauguel, který obdržel míč a v šestnáctce narazil na Hubníka. Odražený míč pak ještě jeden z hostů zakončil nad domácí branku.
 
33
Růsek se už chystal do rychlého brejku do otevřené obrany, přičemž sudí po chvíli odpískal předchozí zákrok na hráče Plzně. Domácí útočník ve zlosti zakopl míč a dostává žlutou kartu.
 
33
Vzápětí se olomoučtí znovu dostali před branku soupeře, ale nejprve obránci Plzně dokázali ránu domácího hráče zablokovat, poté Růsek přestřelil.
 
32
Chytil poslal hezký centr do malého vápna, kde už se zdálo, že se k hlavičce dostane Daněk. Staněk ale dokázal rukou lehce míč nadzvednout.
 
29
Plzeňští několika přihrávkami přešli přes domácí obranu a Havel mohl centrovat. Přízemní míč Macík nedokázal zasáhnout a před Chorým byla zcela odkrytá branka. Olomoucký odchovanec ovšem na míč nedosáhl a stav se tak nemění.
 
25
Kopic si udělal dobrý den z obrany Sigmy a poslal míč před branku, kde se k zakončení dostal Čermák. Tečovanou ránu Olomoučtí uklidili.
 
7
Daněk posunul na volného Breiteho, který si nachystal míč na ránu z dvaceti metrů. Pokus domácího záložníka skončil mimo tři tyče.
 
4
Mosquera poslal prudký centr do šestnáctky Sigmy, kde se jej pokusil na zadní tyči ve skluzu zasáhnout Holík, ovšem míč netrefil.