konec FC Baník Ostrava – MFK Karviná
1:3
(0:3)
Komentuje: Radomír Fukala
 
66
Baník právě vstřelil branku!
Domácí se přeci jen dočkali a v 66. minutě přichází snížení! Jiří Klíma dostal na rohu vápna dostatek času k centru, který nasměroval přesně na hlavu LADISLAVA ALMÁSIHO, jenž své zakončení umístil nechytatelně k tyči.
 
27
Karviná právě vstřelila branku!
Neuběhla ani půlhodina hry hosté udeřili potřetí a z tribun se už ozývá hlasitý pískot! Karviná se příliš lehce dostala až do střelecké pozice na útočné polovině. Durosinmi předložil přihrávku na hranici vápna LUKÁŠI BARTOŠÁKOVI, který pohodlně zasekl soupeře a poté krásně uklidil míč k tyči.
 
13
Karviná právě vstřelila branku!
Neuvěřitelné věci se dějí v Ostravě, kde Karviná vede již o dvě branky! Střed pole Baníku totálně propadl, když nechal přihrát míč na hrot, kde se k němu po nedůrazu domácí defenzívy dostal RAFIU DUROSINMI, jenž opět zkušeně překonal Jana Laštůvku.
 
10
Karviná právě vstřelila branku!
Jako blesk z čistého nebe ale přichází úder hostů, kteří se ujímají vedení! Před pokutovým územím dostal ideální sklepnutí do tutové šance FILIP ZORVAN, jenž v šestnáctce tváří v tvář Laštůvkovi nezaváhal a domácího brankáře chladnokrevně prostřelil.