konec FC Fastav Zlín – FC Viktoria Plzeň
1:2
(1:1)
Komentuje: Lukáš Mihal
 
90+3
Se žlutými kartami se roztrhl pytel, tu další si připisuje Miroslav Káčer, který na hřišti není ještě ani minutu.
 
90+2
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Pavel Bucha, přichází Miroslav Káčer.
 
90+1
Nastavuje se pět minut.
 
88
V pokutovém území Plzně padá na zem další zlínský hráč, tentokrát je to Lukáš Hrdlička. Hlavní sudí však opět nepíská a domácí příznivci už začínají být hodně rozohnění.
 
87
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Vukadin Vukadinović, přichází Martin Fillo.
 
87
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Robert Hrubý, přichází Jakub Kolář.
 
87
Tomáš Chorý nyní ztropil úplně zbytečnou scénu, a to když po přerušení hry odkopl míč dál od protihráče. Také tedy vidí žlutý kartónek.
 
85
Lukáš Vraštil také dostává žlutou kartu a navíc po jeho zákroku se strhla pořádná mela. Naštěstí ale došla jen na pár ostrých slov, nic víc se nestalo.
 
85
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Youba Dramé, přichází Lukáš Hrdlička.
 
85
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Adam Hloušek, přichází Šimon Chwaszcz.
 
84
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Jakub Janetzký, přichází Jan Hellebrand.
 
84
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jhon Mosquera, přichází Luděk Pernica.
 
83
Cheick Conde si také musí prohlédnout žlutou kartu za příliš tvrdý zákrok vůči Jhonu Mosquerovi. Hosté tak získávají další sekundy na útočné polovině.
 
79
Domácím dnes rozhodčí rozhodně nepomáhají. Lukáš Vraštil se tlačil do šance a klidně i gólové, avšak k zemi ho poslal Filip Kaša. Hlavní sudí však ihned signalizuje, že pískat určitě nebude.
 
76
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Pavel Šulc.
 
64
Daleko od penalty teď nemá ani Zlín, protože na hranici šestnáctky hrál obránce hostů rukou. Nyní se s rozhodčím řeší, jestli to bylo v šestnáctce, ale ten nakonec domácím dává jen přímý kop.
 
60
Robert Hrubý byl dnes často faulován, nyní se ale sám provinil proti pravidlům. K zemi tvrdě poslal Pavla Buchu, čímž si také vysloužil žlutou kartu.
 
57
V sektoru hostů fanoušci slaví mašinkou, mezitím mohl jejich radost prohloubit Jan Sýkora! Ten prošel kolem obránců i brankáře, ale následně zakončoval z velké úhlu, takže trefil jenom tyčku!
 
54
Lukáš Kalvach takticky zastavil postup Roberta Hrubého za cenu faulu, za což musel být oceněn žlutou kartou.
 
50
Plzeň právě vstřelila branku!
Viktoriáni krátce po návratu ze šaten dokonávají obrat! K penaltě se postavil nezahřátý TOMÁŠ CHORÝ, který byl na trávníku teprve pět minut. Žádnou nervozitu ale neukázal a chladnokrevně zakončil do středu brány, zatímco Matej Rakovan šel z jeho pohledu doprava.
 
48
Penalta pro Plzeň! Milan Havel operoval v pokutovém území a zničehonic centroval, přičemž trefil se do ruky Youby Dramého a hlavní sudí hned ukázal na puntík!
 
46
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Aleš Čermák, přichází Tomáš Chorý.
 
45+1
Nastavuje se jedna minuta.
 
42
Jan Sýkora málem dokonal obrat, protože na něj zlínská obrana úplně zapomněla a dostal se tak do samostatného úniku. Míč však napálil pouze do hrudi zlínského brankáře!
 
39
Plzeň právě vstřelila branku!
Hosté srovnávají ještě před první přestávkou! Od rohového praporku letěl velmi přesný centr na hlavu Filipa Kašy, který málem vyrovnal skóre, avšak nastřelil pouze břevno. Litovat toho ale nemusel, protože odražený míč si našel JEAN-DAVID BEAUGUEL, který se tak opět prosadil proti svému bývalému klubu.
 
30
Jakub Janetzký si mohl připsat další asistenci, tentokrát do střelecké pozice vysunul Youbu Dramého. Jeho pokus sice na první pohled nevypadal úplně nebezpečně, avšak Jindřichu Staňkovi míč vyklouzl a mohl být jenom rád, že se neodrazil za brankovou čáru!
 
26
Jakub Janetzký našel nádhernou ulici mezi pěti plzeňskými hráči, čímž poslal do jasné příležitosti Roberta Hrubého! Ten jí ale nedokázal využít, protože zakončil přímo do gólmana!
 
13
Zlín právě vstřelil branku!
Ševci se ujímají překvapivého vedení! O to se postaral zejména Youba Dramé, který si našel volný prostor v pravé části šestnáctky a mířil k bližší tyči. Trefil se však přímo do tyčky, od ní se míč odrazil do FILIPA KAŠI, a ten si ho nešťastně srazil do vlastní sítě.
 
5
Domácí se ale stejně dostali do příležitosti! Youba Dramé lapil centr Cheicka Condeho a tlačil se k zakončení, jenže neudržel rovnováhu, takže nakonec ani nevystřelil. Stejně ale vystrašil obránce, kteří raději rychle uklízeli míč do autu.