konec FK Mladá Boleslav – FC Slovan Liberec
3:3
(1:2)
Komentuje: Jáchym Tůma
 
90+2
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí v závěru utkání srovnávají na 3:3! EWERTON opět dostal před vápnem více prostoru a i nyní ukázal, že se to nevyplácí. Brazilský šikula si totiž připravil balon a poté vyslal parádní ránu, která zamířila přesně k tyči.
 
69
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Mladá Boleslav se dostává na dostřel! Pas Matějovského dokázal Mikula vystihnout, jenže balon se od něj odrazil přímo k MICHALOVI HLAVATÉMU, jenž si jej navedl na střelu a zblízka překonal Knoblocha.
 
53
Liberec právě vstřelil branku!
Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Po rohovém kopu Frýdka špatně zasáhl Dancák a míč se pak dostal k JANU MATOUŠKOVI, jenž využil nedůrazu v obraně Boleslavi a podruhé v zápase překonal Šedu.
 
29
Liberec právě vstřelil branku!
Slovan během krátké chvíle otáčí skóre! Frýdek odcentroval od rohového praporku a našel na zadní tyči úplně volného IMADA RONDIĆE, jenž nedal domácímu brankáři šanci. Bránění domácích bylo v tomto případě naprosto tristní.
 
24
Liberec právě vstřelil branku!
Liberec ale z ojedinělé šance srovnává! Na levém křídle se utrhl Purzitidis, jenž pak poslal nadýchaný centr do vápna. Tam si balon našel JAN MATOUŠEK, jehož rána z voleje zaplula přesně k levé tyči Šedovy svatyně.
 
9
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Mladá Boleslav se v deváté minutě dostává do vedení! Ve středu hřiště se balonu zmocnil Matějovský, jenž okamžitě vyslal dopředu Ladru. Ten pak nahrál volnému EWERTONOVI, který si před vápnem posunul míč na pravačku a nekompromisní ranou překonal Knoblocha.