konec FC Baník Ostrava – SK Slavia Praha
3:3
(0:2)
Komentuje: Radomír Fukala
 
88
Slavia právě vstřelila branku!
Tak to je naprosto laciná branka, po které je srovnáno! Domácí doslova zaspali a přímý kop rozehrál Masopust přiťuknutím na TOMÁŠE HOLEŠE, jenž prudkou ranou propálil Budinského.
 
82
Baník právě vstřelil branku!
V Ostravě propuká naprostá euforie! Pokutový kop si vzal na starost LADISLAV ALMÁSI, který zvolil ze svého pohledu levý kout, což sice Mandous odhadl, ale na míč již nedosáhl a domácí tak dokonávají obrat.
 
70
Baník právě vstřelil branku!
Tak to byla naprostá fantazie, po které máme srovnáno. Už už to vypadalo, že Svozil prováhal moment přihrávky na rozběhnutého Sora a místo toho zvolil pas na FILIPA KALOČE, jenž bravurní pumelicí vymetl šibenici Mandousovy brány.
 
47
Baník právě vstřelil branku!
Tak to je nástup jako hrom. Na centr z pravé strany si naskočil LADISLAV ALMÁSI, jehož vysoký oblouček hlavou se odrazil od zadní tyče až za brankovou čáru.
 
29
Slavia právě vstřelila branku!
Netrvalo dlouho a Baník prohrává již o dva góly. Po rohovém kopu dostali hosté na levé straně dostatek prostoru a Samek našel zpětným pasem TOMÁŠE HOLEŠE, jehož rána zapadl až za brankovou čáru.
 
24
Slavia právě vstřelila branku!
Pražané se ale nyní ujímají vedení! Olayinka se zřejmě vyhnul ofsajdu a z pravé strany následně našel přesně IVANA SCHRANZE, který z první zametl míč za Budinského.