konec FC Baník Ostrava – SK Dynamo Č. Budějovice
4:1
(3:0)
Komentuje: Radomír Fukala
 
87
Baník právě vstřelil branku!
Domácí se po inkasované brance ocitli pod tlakem, ale vzápětí přispěchal s tou nejlepší odpovědí! Po rychlém brejku adresoval z pravé strany přesný pas Svozil, který na hranici pokutového území oslovil NEMANJU KUZMANOVIĆE, který z první zakončil nechytatelnou ranou k levé tyči.
 
86
Dynamo právě vstřelilo branku!
Hosté se v závěru přeci jen dočkali snížení! Na výborný centr z levé strany nedoskočil Svozil a za ním číhající MICHAL ŠKODA vyslal prudkou hlavičkou, na kterou sice Budinský dosáhl, ale v cestě do sítě míči již nezabránil.
 
27
Baník právě vstřelil branku!
Před půlhodinou hry Ostrava přidává třetí zásah a s hosty to dnes vypadá všelijak. Kaloč si velmi rychle zpracoval míč ve středovém kruhu a vyslal parádní pas za obranu. Tam si z hranice ofsajdu naběhl DAVID BUCHTA a skákající míč poslal zkušeně lobem za záda vyběhnutého Vorla.
 
7
Baník právě vstřelil branku!
Domácí navíc krátce poté střílejí druhý gól a jen podtrhují svůj skvělý vstup! JIŘÍ FLEIŠMAN rozehrál překvapivě přímý kop z velkého úhlu a svou ránu umístil přesně na přední tyč. S touto variantou brankář Vorel vůbec nepočítal a míč si srazil do sítě. Velká chyba gólmana Jihočechů.
 
2
Baník právě vstřelil branku!
Vynikající vstup Ostravy do duelu! Daniel Tetour se na pravé straně vyhnul ofsajdu a narýsoval parádní zpětný pas přímo na nohu rozběhnutého JIŘÍHO KLÍMY, jenž zkušenou placírkou uklidili míč přesně k tyči.