konec SK Slavia Praha – FC Hradec Králové
4:1
(2:0)
Komentuje: Adam Kolář
 
90+1
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Mandous ani tentokrát nevychytá první nulu ve Slavii. Postaral se o to JIŘÍ KATEŘIŇÁK, který si krátce po rohovém kopu nachystal balon ke střele zpoza šestnáctky a parádní technickou střelou se trefil přesně do vzdálenější šibenice.
 
60
Slavia právě vstřelila branku!
Takhle se vstupuje do zápasu! Bah na přední tyči prodloužil centrovaný balon až k té zadní, kam si zaběhl IBRAHIM TRAORÉ, který hlavičkou míč snadno umístil mezi tři tyče!
 
50
Slavia právě vstřelila branku!
Slávisté přivítali Vízka v bráně Hradce svým třetím gólem! Červenobílí postupovali do otevřené obrany hostů. Masopust z levého křídla přiťukl míč JANU KUCHTOVI, který obří šancí nepohrdl a balon poslal nechytatelně ke vzdálenější tyči.
 
40
Slavia právě vstřelila branku!
Slávisté se v posledních minutách spíše bránili, jakmile však překročili po delší době půlku, udeřili! DANIEL SAMEK dostal hodně prostoru před vápnem soupeře a míč pravačkou umístil po zemi perfektně – balon se od tyče odrazil za záda gólmana Fendricha, jenž se po míči natahoval marně.
 
7
Slavia právě vstřelila branku!
Tak to byl doslova dárek, který svou obří chybou připravil slávistům brankář Fendrich! Ševčík odcentroval z pravého křídla pouze do míst, kde stál nikým neatakovaný právě gólman hostů. Mělo jít o snadnou práci pro brankáře z amatérských soutěží, natož pro profesionála. Fendrichovi však míč vyklouzl z rukavic a JAN KUCHTA ho z malého vápna jednoduše dopravil do prázdné brány.