konec FK Mladá Boleslav – SK Sigma Olomouc
3:3
(1:2)
Komentuje: Martin Augustin
 
89
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
A je srovnáno! Odražený míč si našel ONDŘEJ KARAFIÁT, který ho z hranice šestnáctky pravačkou napálil do levé šibenice. Míč bere Dominik Mašek a nese ho na středový kruh. Domácí chtějí dokonat obrat!
 
86
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí přeci jen dávají kontaktní gól! Přízemní centr Tomáše Ladry z pravé strany našel Dominika Maška. Ten nastřelil tyč, ale od ní se míč odrazil do zad brankáře MATÚŠE MACÍKA, který ho následně někde u brankové čáry vyškrábl zpátky do hry. Podle rozhodčího Machálka už to ale bylo za čárou a celek z města automobilů tak žije – 2:3.
 
72
Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté z ničeho nic skórují a výrazně se přibližují zisku tří bodů! Václav Jemelka se po příchodu Víta Beneše posunul na levý kraj obrany a z této pozice se zapojil do útočné akce. Po jeho centru na zadní tyč sklepl Jakub Matoušek míč proti noze DAVIDA VANĚČKA, který parádní ranou z první vymetl protější šibenici Halouskovy brány – 1:3.
 
25
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí dávají rychlý kontaktní gól! Na levém křídle měl hodně prostoru Ewerton, který odsud poslal před bránu přízemní centr a nabíhající MILAN ŠKODA balón zblízka usměrnil za záda Macíka. Mladoboleslavského útočníka nedokázal ustrážit Zmrzlý.
 
23
Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté navyšují své vedení! Střílený centr Ondřeje Zmrzlého z levé strany vyrazil brankář Halouska jen před sebe a dorážející ANTONÍN RŮSEK neměl problém s napálením míče do sítě – 0:2.
 
10
Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté jdou do vedení! Pablo González dostal dobrou přihrávku na levou stranu pokutového území. Balón špatně zpracoval a zakončovat tak nemohl, ovšem hostům to nakonec nemusí vadit. Obrana Mladé Boleslavi totiž sehrála nešťastný biliár, když Douděra balón odkopl jen do spoluhráče Suchého, od něhož se hrací předmět odrazil k před bránou zcela volnému MARTINOVI HÁLOVI a ten si situaci vychutnal. Naznačením si položil brankáře Halousku a pohodlně poslal míč do sítě.