konec FK Teplice – SK Slavia Praha
1:3
(1:2)
Komentuje: Martin Augustin
 
81
Slavia právě vstřelila branku!
Je tu hattrick IVANA SCHRANZE! Vše ale vzniklo u Petera Olayinky, který u levé postranní čáry sebral míč Laňkovi. Následně s ním doběhl do šestnáctky, kde nahrál do šance Schranzovi a ten lobem přes vybíhajícího Grigara přibližuje hosty ke třem bodům – 1:3.
 
45+1
Slavia právě vstřelila branku!
Sešívaní si berou na konci avizovaného nastavení vedení zpět! Po sérii soubojů se dostal na útočné polovině k balónu Ibrahim Traoré. Ten nahrál doleva Oscarovi, jenž připravil palebnou pozici pro IVANA SCHRANZE a ten z hranice šestnáctky zamířil k levé tyči do protipohybu brankáře Grigara – 1:2.
 
43
Teplice právě vstřelily branku!
Domácí trestají obří hrubku Ondřeje Koláře! Ten si po malé domů hrál s míčem před Davidem Ledeckým, který na něj důrazně vystartoval. Brankáře Slavie následně obral o balón, odehrál ho k DAVIDOVI ČERNÉMU a ten z šestnáctky střílel do prázdné brány. Pro bývalého futsalistu Teplic to je premiérový gól ve FORTUNA:LIZE.
 
22
Slavia právě vstřelila branku!
Je tu vedoucí gól úřadujícího mistra! Oscar se dostal k míči na levém křídle, potáhl ho dopředu a přesným centrem na zadní tyč oslovil IVANA SCHRANZE, který i přes veškerou snahu Tomáše Grigara hlavou otevírá skóre. První zásah slovenského reprezentanta ve slávistickém dresu.