konec FC Fastav Zlín – FC Zbrojovka Brno
3:1
(1:1)
Komentuje: Lukáš Mihal
 
54
Zlín právě vstřelil branku!
Vypadá to na hotové utkání, Zlín odskakuje na rozdíl dvou branek během pěti minut! Centr Václava Procházky proletěl přes celou brněnskou defenzivu až k LAMINU JAWOVI, který napravil své předchozí zaváhání a z bezprostřední blízkosti nyní jistě zakončil. Asistence: Václav Procházka.
 
49
Zlín právě vstřelil branku!
Žlutomodří víceméně bez problémů využívají početní výhodu a vracejí se zpět do vedení! Střed hřiště je kvůli oslabení Brna o dost otevřenější, čehož ukázkově využil Cheick Oumar Conde, který pěkným pasem našel v pokutovém území PETRA JIRÁČKA, který neomylně zakončil ke vzdálenější tyči. Asistence: Cheick Oumar Conde.
 
27
Brno právě vstřelilo branku!
Zbrojovka bleskově srovnává díky mírnému pochybení v obraně soupeře! Centr od levé postranní čáry mířil na PETERA ŠTEPANOVSKÉHO, kterému měl zabránit v zakončení Vachtang Čanturišvili. To se mu ale dost trestuhodně nepovedlo, takže hostujícímu kapitánovi nedělalo problém zakončit nad vyběhnutého Stanislava Dostála.
 
23
Zlín právě vstřelil branku!
Ševci si připsali již několik nebezpečných centrů, z dalšího už přichází zasloužená branka! Lamin Jawo si našel na pravé straně prostor k centru, který letěl na jeho tři nepokryté spoluhráče. Zakončujícím hráčem byl nakonec ANTONÍN FANTIŠ, který fantastickou hlavičkou k levé tyči nedovolil Jiřímu Floderovi žádný zákrok. Asistence: Lamin Jawo.