konec MFK Karviná – AC Sparta Praha
2:5
(2:2)
Komentuje: Igor Mainka
 
82
Sparta právě vstřelila branku!
Pro Karvinou je to až kruté. Ladislav Krejčí starší pláchl po pravé straně, odcentroval na vrchol šestnáctky, kde byl LIBOR KOZÁK, který střelou k pravé tyči popáté rozvlnil síť Bolkovy brány – 2:5!
 
56
Sparta právě vstřelila branku!
Nejlepší hráč na hřišti ADAM HLOŽEK, převzal míč na levé straně od Sáčka, který rozjel rychlý brejk po karvinském rohovém kopu, vběhl do pokutového území a bombou k tyči navýšil náskok Sparty na 2:4!
 
53
Sparta právě vstřelila branku!
Dočkal rozehrál akci na levou stranu, odkud Lischka vypustil krásný centr, který zamířil na zadní tyč, kde vyplul LADISLAV KREJČÍ MLADŠÍ a hlavou pod břevno nedal brankáři Bolkovi šanci – 2:3!
 
45+2
Sparta právě vstřelila branku!
BOŘEK DOČKAL vystřelil po zemi k pravé tyči, směr střely brankář Bolek vystihl, ale prudkou střelu kapitána Sparty nezastavil – 2:2!
 
41
Sparta právě vstřelila branku!
Pražané stihli ještě do poločasu snížit! Vindheim na pravém kraji prošel přes Twardzika, přihrál míč ADAMU HLOŽKOVI, který si ve vápně položil Šindeláře a střelou o břevno vstřelil první gól Sparty – 2:1!
 
28
Karviná právě vstřelila branku!
Tak to je překvapení! Ostrák vysunul po levé straně Bartošáka, ten odcentroval z levé strany po zemi a DAVID LISCHKA napálil míč pod břevno vlastní brány – 2:0!
 
23
Karviná právě vstřelila branku!
Twardzik dlouhým pasem přes půl hřiště našel na pravé straně Ostráka, ten si s míčem zaběhl do pokutového území, vystřelil po zemi, brankář Heča míč vyrazil pouze vedle sebe, kde byl jako první MICHAL PAPADOPULOS a dorazil míč do prázdné brány – 1:0!