konec AC Sparta Praha – FC Slovan Liberec
4:1
(2:1)
Komentuje: Karel Jedlička
 
90+3
90+3. Benjamin TETTEH - 4:1
 
90+3
Sparta právě vstřelila branku!
Akci nejmladšího dorostence dovedl ke zdárnému konci BENJAMIN TETTEH. Karabcův dloubák zachytil Frýdek a poslal křížnou hlavičku před bránu, kde ghanský forvard skluzem z těžkého úhlu propasíroval míč za Nguyena.
 
90+1
Liberečtí hráči sevřeli soupeře v jeho území. Mikulovy pobídky ještě nevyužil Beran, který trefil protihráče. Míč se k mladému náhradníkovi za pár vteřin vrátil od Koscelníka a tentokrát musel proti ráně zblízka předvést téměř hokejový rozklek Milan Heča.
 
83
Dnešní utkání sleduje 2300 diváků.
 
77
Dvěma změnami v sestavě FC Slovan Liberec je dnešní příděl vyčerpán: odcházejí Alexandru Băluță a Jakub Hromada, hru se pokusí oživit Kristian Michal a Michal Fukala.
 
77
Žlutou kartu dostává Michal Trávník (AC Sparta Praha).
 
77
77. Hanckova rána zpoza vápna nenadělala Nguyenovi moc problémů
 
76
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Guélor Kanga, přichází Adam Hložek.
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází David Moberg Karlsson, přichází Adam Karabec.
 
75
75. Ladislav KREJČÍ - 3:1
 
75
Sparta právě vstřelila branku!
Po trestném kopu a vyhraném hlavičkovém souboji Štetiny hlavičkoval zblízka LADISLAV KREJČÍ do břevna a od zad libereckého brankáře se míč smolně pro něj odráží za brankovou čáru.
 
74
Žlutou kartu dostává Jakub Hromada (FC Slovan Liberec) za skluz kolíky napřed do Kangy.
 
72
72. Tettehova rána z úhlu mířila až k rohovému praporku
 
66
V dresu Slovanu Liberec opouští hřiště za ohlušujícího pískotu domácího kotle Tomáš Malinský, nastupuje Imad Rondić.
 
63
Také Václav Kotal využívá dvojí střídání: za potlesku fanoušků odstupují Bořek Dočkal a Libor Kozák, které nahradili Michal Trávník a Benjamin Tetteh.
 
57
Trenér Slovanu Liberec Pavel Hoftych provádí dvojí změnu: ze hřiště odcházejí Jakub Pešek a Achmed Alibekov, opačným směrem míří mladý Michal Beran a sparťanský odchovanec Martin Zeman.
 
52
Žlutou kartu dostává Alexandru Băluță (FC Slovan Liberec). Kanga sáhl na rameno Hromadovi, který pak vsedě odmítl nabízenou ruku a domáhal se žluté karty. Místo gabonského záložníka Sparty ji vidí za řeči směrem k sudímu spoluhráč postiženého.
 
51
Žlutou kartu dostává Tomáš Malinský (FC Slovan Liberec).
 
43
43. Michal SÁČEK - 2:1
 
43
Sparta právě vstřelila branku!
Vedení se zaslouženě vrací na stranu domácích. Karlssonův nadýchaný centr vracel hlavou na přední tyč Frýdek a sváteční střelec MICHAL SÁČEK zblízka ve skluzu z voleje napnul síť.
 
42
Liberecká obrana ochotně ustupovala Matěji Hanouskovi, který zpoza šestnáctky výstavní střelou připravil Nguyenovi další těžkou práci.
 
40
40. Koscelník zatáhl Kozáka, ale penalta se nepískala, naopak
 
37
37. Krejčí vystřihl pohledné nůžky, míč skončil vedle
 
37
Trestný kop Bořka Dočkala odvrátil Ondřej Karafiát nepříliš daleko a o nůžky se mezi malým vápnem a penaltovou značkou pokusil Ladislav Krejčí. Střihl je hezky, ale kousek jeho pokusu mezi tyče chyběl.
 
35
35. Hancko padesátimetrovým sprintem spustil šanci, Frýdkovi nevyšel centr
 
31
31. Kangovu skákavou ránu na přední tyč si pohlídal Nguyen
 
29
29. Martin FRÝDEK - 1:1
 
29
Liberec právě vstřelil branku!
Tak takovýhle gól z prvního dotyku s míčem si asi MARTIN FRÝDEK nepředstavoval. Ukopával míč před kličkujícím Peškem a skoro z velkého vápna trefil šibenici sparťanské brány. Neuvěřitelný vlastňák.
 
26
AC Sparta Praha musí střídat: zraněný Andreas Vindheim už se na trávník nevrátí, tímto směrem místo něj míří Martin Frýdek.
 
24
24. Mikula se skvěle protáhl okolo Sáčka, Hromada netrefil bránu
 
24
Libereckému Hromadovi nevyšlo na kluzkém terénu přesnější zakončení sólového průniku spoluhráče Mikuly od levé lajny kolem domácího Sáčka. To byla velmi dobrá příležitost hostů.
 
17
17. Alibekovova dorážka zamířila daleko mimo bránu
 
10
10. Dávid HANCKO - 1:0
 
10
Sparta právě vstřelila branku!
Z prvního rohu v zápase otevírá skóre prudkou hlavičkou pod břevno DÁVID HANCKO. Míč mu naservíroval Bořek Dočkal, brankář Nguyen se natahoval marně.
 
9
9. Karlssonovu ránu srazil na rohový kop ...
 
7
7. Băluțův krásný obstřel výborně vykryl Heča
 
7
Malinský si nic nedělal z hučení diváků při každém dotyku míče a uvolnil na levé straně Băluțu, který nádherně vypálil na zadní tyč. Milan Heča parádní robinzonádou vyškrabuje na roh!
 
4
4. Nguyen skvěle vytáhl Sáčkovu ránu
 
4
Do vápna dostal míč Michal Sáček a z 10 metrů pěkně protáhl Nguyena na zadní tyč!