konec 1.FC Slovácko – AC Sparta Praha
0:2
(0:0)
Komentuje: Tomáš Kučera
 
81
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Josef Divíšek a Tomáš Zajíc, přicházejí Petr Reinberk a Václav Jurečka.
 
80
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Bořek Dočkal, přichází Michal Trávník.
 
79
79. Guélor KANGA - 0:2
 
79
Sparta právě vstřelila branku!
Zajíc nechtěně přihrál do brejku Sparty. Vindheim posunul míč do vápna Tettehovi, který se snažil obehrát Daníčka, nakonec vystřelil, balon se odrazil od Daníčka přímo k GUELOROVI KANGOVI, který doklepl míč do prázdné branky.
 
71
Druhé střídání Slovácka. Jana Navrátila vyměnil Michal Kohút.
 
68
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Lukáš Sadílek, přichází Daniel Mareček.
 
65
65. Andreas VINDHEIM - 0:1
 
65
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta dává vedoucí branku. Nejprve byl centr z pravé strany, který byl přetažený, Karlsson si jej vzal a vystřelil míč na protější tyč, jeho střelu ještě tečoval na hraně ofsajdu ANDREAS WINDHEIM. Sudí Franěk ještě situaci konzultoval s videorozhodčím, který posvětil branku pražského celku.
 
63
Zase dvojí střídání v hostujícím týmu. Adama Hložka vyměnil Andreas Vindheim a Adama Karabce vystřídal Guelor Kanga.
 
61
Josef Divíšek viděl za faul na Dočkala na polovině hřiště žlutou kartu.
 
59
Po centru z levé strany se dostal k míči Zajíc, který z první se snažil míč přihrát, ten se k němu po zásahu obránce Sparty podruhé dostal a našel zcela volného Jana Navrátila, který z rohu malého vápna přestřelil branku Sparty.
 
56
56. Kadlecův blok proti Karlssonovi
 
47
Po rohovém kopu hlavičkoval Costa, balon ale netrefil, ten se dostal ke Štetinovi, jenž střílel, balon za brankovou čáru zabránil u tyče obranným zákrokem Michal Kadlec.
 
46
Dvojí střídání ve sparťanské sestavě. Zraněného Martina Frýdka nahradil David Moberg Karlsson a útok přišel rozhýbat Benjamin Tetteh, který vyměnil Václava Drchala.
 
45
45. Frýdkův střílený centr na Drchala
 
45
Nyní nebezpečná šance Sparty. Karabec poslal míč do šestnáctky Frýdkovi, který hledal na zadní tyči Drchala, ten byl u ní o kousek později a balon nezasáhl.
 
41
41. Trefil Dočkal Kadlecovu ruku? Penalta se nepískala
 
40
40. Havlíkova dělovka ze střední vzdálenosti
 
26
Slovácko standardní situaci ustálo a navíc šlo do protiútoku Daníčkem, kterého fauloval Michal Sáček a sudí Franěk přispěchal k němu se žlutým kartónkem.
 
24
24. Havlíkova střela z přímého kopu
 
11
11. Sadílkova střela po krásné kombinaci Slovácka
 
11
Kalabiška přelstil trojici hráčů Sparty před pokutovým územím a uvolnil Dvořáka, který krásně našel ve vápně osamoceného Sadílka, který ve velmi dobré šanci branku Sparty netrefil, jeho pokus šel necelý metr vedle pravé tyče.
 
4
4. Zajícova nebezpečná akce
 
4
První nadějná šance Slovácka, obrana Sparty si myslela, že Zajíc je v ofsajdu, domácí forvard postupoval zleva na branku Sparty, v pokutovém území se snažil obejít Costu, nakonec kolem něj vystřelil, Heča balon vyrazil před sebe a hosté situaci nakonec ustáli.