konec SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň
0:0
(0:0)
Komentuje: Adam Kolář
 
90+6
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Tomáš Holeš, přichází Michal Frydrych.
 
90+5
Chystá se ještě jedna standardní situace. Chorý byl faulován v hlavičkovém souboji. Tento verdikt se vůbec nelíbil Bořilovi, který do Chorého strčil a obdržel tak žlutou kartu.
 
90+4
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Joel Ngandu Kayamba, přichází Milan Havel.
 
90+1
Chorý se velice rychle po svém příchodu na hřiště zapsal do statistik. Za svůj ostrý zákrok při napadání dostal žlutou kartu.
 
90
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Tomáš Chorý.
 
86
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Stanislav Tecl, přichází Petar Musa.
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Lukáš Masopust, přichází Patrik Hellebrand.
 
84
Kopic ve snaze útočit přišel o míč a záhy fauloval, za což si vykoledoval žlutou kartu.
 
79
Provod si počínal příliš razantně při napadání a za svůj faul inkasuje od rozhodčího žlutou kartu.
 
77
77. Ostrý centr Masopusta nestihl Tecl
 
77
Masopust dostal dobrý pas do běhu na pravé křídlo a z první ihned hledal nabíhajícího Tecla. Tomu znovu scházelo pár k čísel k tomu, aby z bezprostřední blízkosti zakončil.
 
73
73. Beauguel z otočky vyslal nedůrazný pokus
 
71
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Kovařík, přichází Jan Kopic.
 
68
68. Bez diváků a přece s dýmovnicí! V Edenu se muselo přerušit
 
67
67. Řezníkův centr líznul Čermák a nechybělo moc, aby míč zapadl k tyči
 
67
Na druhé straně hřiště Řezník povedeným centrem našel přesně Čermáka, jenž mířil na vzdálenější tyč, kterou o malý kus minul.
 
60
Řezník si počínal po ztrátě balonu nedovoleně a za svůj příliš ostrý zákrok dostává žlutou kartu.
 
59
Nyní už se do zakončení dostal Stanciu, který ale tutovku spálil! Po hezkém padáčku za obranu šli totiž dva slávisté sami na Hrušku, je pravdou, že rumunský technik neměl příliš času na rozmyšlení, přesto se jistě daleko zakončit lépe. Hruška si dobře povystoupil a míč chytil tak, že bude moci rozehrávat.
 
56
56. Provodova dělovka se do brány nevešla
 
47
47. Kayamba nacentroval na Beauguela, ten nastřelil Coufala
 
47
Plzeňští krátce po přestávce výrazně zahrozili. Limberský si navedl míč na střed, místo rány posunul balon za obranu na Kayambu, ten byl v nelehké pozici v hodně ostrém úhlu, a tak se po otočce rozhodl centrovat, našel přesně Beauguela, jenž pálil z voleje a jeho tvrdý pokus mířící do odkryté brány museli slávisté zablokovat.
 
43
43. Tecl předložil míč Masopustovi, toho znamenitě vychytal Hruška
 
43
Západočeši hodně důrazně atakovali rozehrávku Slavie, a tak přišel nakonec jen odkop, který byl možná trochu z nouze. Jenže právě tento odkop našel rozeběhnutého Tecla, který se Hejdou nenechal odstavit a navíc ještě našel ve vápně nachystaného Masopusta. Pro toho se ukázalo jako trochu smolné, že dostal míč na paty, přesto se zvládl otočit a velkou šanci střelecky zakončit, Hruška si ale proti střelci výborně povystoupil a ve spolupráci s blokujícím spoluhráčem dokázal míč lapit.
 
40
40. Beauguel vysunul Kovaříka, před ním ale pokryl míč Kolář
 
37
37. Hosté vyšli do útoku, střela Čermáka zaplachtila vedle
 
27
Tecl opět předvedl, jak je silný na balonu. Hejda musel domácího forvarda odstavit od míče skoro až zápasnickým chvatem a dostává žlutou kartu.
 
24
24. Sražený centr napálil Provod a nemířil vůbec špatně
 
24
Další příležitost domácích. Tecl skvěle udržel míč na středu hřiště, následně uvolnil na pravé straně Coufala, který zkusil dlouhý balon za obranu. Míč se po souboji odrazil ideálně pro Provoda, jenž napřáhl z první a jeho rána z hranice vápna skončila nad.
 
17
Obrovská šance Slavie! Vše začalo aktivním plzeňským pressingem. Domácí si s ním totiž poradili, Coufal balon vyvezl a následně hezky prostrčil na Tecla. Ten postupoval proti Hruškovi z hodně ostrého úhlu, zachoval chladnou hlavu a ještě míč posunul do prostoru kolem penalty na Stanciua. Rumunský záložník měl balon ideálně na střelu proti noze, a tak zkusil zacílit ke vzdálenější tyči, jeden z domácích beků zaskočil za Hrušku a míč vykopl na roh.
 
8
8. Bořil vyslal tvrdou ránu, která skončila nad bránou
 
8
Ve veliké šanci se zjevil na levém křídle Bořil, kterému míč skákal ideálně proti noze. Slávistický krajní bek se rozhodl situaci řešit nekompromisní dělovkou, které ale scházela přesnost a míč skončil jen nad Hruškovou svatyní.
 
4
Byl to zřejmě Provod, kdo zkusil vypálit z levého křídla. Rána mu moc nesedla, balon ale nebezpečně proletěl šestnáctkou Západočechů a Tecl se ho ve skluzu pokoušel usměrnit mezi tři tyče, také jemu scházelo pár čísel, aby balon trefil.
 
3
3. Masopustovi k zakončení chyběl krok