konec SK Slavia Praha – FK Jablonec
5:0
(2:0)
Komentuje: Adam Kolář
 
78
Slavia právě vstřelila branku!
Vzhledem k rozhodnutému stavu se hned několik domácích hráčů hnalo k balonu, přece jenom šlo o jednoduchou příležitost, jak si zlepšit bez většího tlaku osobní statistiky. Exekuce se nakonec ujal JÚSUF HILÁL, který poslal míč nechytatelně do šibenice. Gólman Hrubý i tentokrát tipl stranu správně, i tentokrát byl však úspěšnější střelec.
 
61
Slavia právě vstřelila branku!
STANISLAV TECL je za svůj dnešní velice dobrý a také velice bojovný výkon odměněn gólem. Stanciu si počínal velice rozvážně, když postupoval na bránu tváří v tvář Hrubému z levého křídla a ostrého úhlu. Nezazmatkoval totiž, adresoval přesný pas napříč malým vápnem na zadní tyč, kde měl Tecl opravdu snadnou úlohu a placírkou uklidil míč jednoduše do sítě.
 
56
Slavia právě vstřelila branku!
Jako kdyby si Nico Stanciu četl tento textový přenos a má slova o nepřesnosti chtěl vyvrátit. Rumunský fotbalista si totiž převzal míč ve středu hřiště a milimetrově přesnou přihrávkou vzduchem našel za obranou Jablonce v perfektně načasovaném náběhu LUKÁŠE PROVODA, který postupoval sám na bránu a zakončil zcela přesně a nezištně. Hrubý byl na jeho pokus krátký a Slavia vede 3:0.
 
29
Slavia právě vstřelila branku!
Sešívaní jdou do dvoubrankového vedení! Pohledná akce vedla po pravé straně, Tecl stříleným centrem našel ve vápně nepokrytého TOMÁŠE HOLEŠE a ten měl už poměrně snadnou úlohu, s níž si poradil náležitě, míč totiž uklidil bezpečně za záda přesouvajícího se Hrubého.
 
21
Slavia právě vstřelila branku!
Penaltu si vzal na starost NICOLAE STANCIU, který nezaváhal. Míč poslal ze svého pohledu doleva a přestože Hrubý vystihl směr rány, neměl příliš šancí na míč dosáhnout, neboť šlo o skvěle umístěnou dělovku.