konec SFC Opava – MFK Karviná
0:0
(0:0)
Komentuje: Filip Lefenda
 
90+4
Opava se radovala z "vítězné" trefy, ta ale není uznána! Zavadilův prudký centr tečoval před brankou Jan Žídek, šlo ale o těsný ofsajd!
 
90+2
Adriel D´Avila Ba Loua vložil v pokutovém území nohu do přihrávky Ondřeje Lingra, v pádu ale mířil jen do míst, v nichž stál připraven Vilém Fendrich.
 
90+1
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Abdulrahman Taiwo, přichází Dávid Guba.
 
87
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Lukáš Železník, přichází Adam Rychlý.
 
85
Adriel D´Avila Ba Loua nebyl daleko od vedoucí trefy! Po centru z pravé strany a přiťuknutí hlavou mířil z levé strany vápna těsně vedle bližší tyče!
 
83
Třetí žlutá karta na domácí straně. Vysloužil si ji za faul na polovině soupeře kapitán Jan Žídek.
 
79
A další možnost pro celek ze slezské metropole. Jan Řezníček, který je po příchodu na trávník hodně vidět, odcentroval na hlavu Matěje Helešice, kterého neuhlídal Matúš Čonka. Domácí obránce ale mířil vysoko nad hostující klec.
 
79
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Gigli Ndefe, přichází Matúš Čonka.
 
78
Opava zničehonic zahrozila! Po přisunutí Řezníčka střílel z pravé strany na bližší tyč Václav Juřena, Bolek ale jeho pokus vyrazil. Následně to zkoušel střídající Juřena ještě jednou na vzdálenější tyč, tu ale z úhlu minul. Vlevo měl přitom úplně volného Dordiće.
 
77
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Filip Souček, přichází Jan Řezníček.
 
65
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Marek Janečka, přichází Eduardo Santos.
 
65
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Vukadin Vukadinović, přichází Adriel D´Avila Ba Loua.
 
59
Po Zavadilově centru pálil střídající Karol Mondek. Střela o zem mu příliš nesedla, přesto ji musel u levé tyče vyhlavičkovat z brankové čáry Martin Šindelář! Následně byl pískán Součkův útočný faul na Petra Bolka, po kterém se zrodila menší strkanice.
 
56
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Jan Schaffartzik, přichází Václav Juřena.
 
56
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Jiří Texl, přichází Karol Mondek.
 
51
Karviná se radovala z vedoucí trefy, ta ale není pro ofsajd uznána! Z levé strany odcentroval na zadní tyč Vukadin Vukadinović a po střele tečoval balon pod břevno Abdulrahman Taiwo. Byl však v těsném postavení mimo hru.
 
46
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Vojtěch Smrž, přichází Martin Bukata.
 
45
Jan Schaffartzik fauloval skluzem Milana Rundiće a je třetím hráčem, který inkasuje žlutou kartu.
 
44
Šance i na druhé straně! Střela Vukadina Vukadinoviće byla zblokovaná, poté pálil mezi nohami obránce ještě Abdulrahman Taiwo. Fendrich ale balon chytá!
 
43
Štěpán Harazim si hodil sprint po pravém kraji hřiště a odcentroval do vápna, kde musel míč vykopávat před brankovou čárou Gigli Ndefe! Do přízemního centru se snažil položit hlavou Jan Schaffartzik, do brány se dral i Bojan Dordić.
 
38
Odražený balon se dostal k volnému Filipu Součkovi, který pohotově pálil. Jeho přízemní pokus ale zblokoval padající Milan Rundić, a tak je z toho pouze rohový kop!
 
35
35. Schaffartzikova rána prosvištěla kolem tyče.
 
35
První větší příležitost na straně opavského týmu. Na pravé straně pláchl s míčem Jan Schaffartzik, jehož střela z hranice vápna prosvištěla vedle levé tyče.
 
12
Pavel Zavadil zajel skluzem do Ondřeje Lingra a je dalším hráčem, který si bude muset dávat po zbytek zápasu na své zákroky pozor. Žlutá karta.
 
11
Martin Šindelář odcentroval na levou stranu velkého vápna, kde si balon připravil na střelu Ondřej Lingr. Jeho přízemní pokus k bližší tyči ale postrádal vetší razanci, a tak jej lapil Vilém Fendrich.
 
4
Karvinští centr odvrátili, o chvíli později ale poslal Vojtěch Smrž k zemi Filipa Součka, kterého trefil kopačkami. Třetí zákrok v krátkém sledu znamená žlutou kartu.