konec Bohemians Praha 1905 – FK Teplice
4:0
(2:0)
Komentuje: Karel Jedlička
 
90+2
Bohemians právě vstřelili branku!
Hosté si vypijí kalich hořkosti do dna. Domácí naopak slaví spolupráci naposledy střídajících hráčů. Nečas skvělou kličkou oklamal obránce v šestnáctce a z jeho přihrávky vytěžil čtvrtý gól zblízka KAMIL VACEK.
 
90
Po pravokřídelní akci a Trubačově přiklepnutí pálil z 15 metrů parádně Nazarov, jenže gólu do správné sítě se nedočkal. Rána se lehce otřela o tyč.
 
84
Tepličtí fotbalisté dnes zahodili slušnou várku šancí. Trubač využil propadnutí Podaného, sám před brankářem však z mírného úhlu pálil nad břevno.
 
82
Také Bohemians Praha 1905 využijí všech pěti možností ke střídání: ze hřiště míří Petr Hronek a Till Schumacher, pár minut si zahrají Jakub Nečas a Kamil Vacek.
 
78
A nechybělo moc, aby se Mareš dočkal gólu z prvního doteku. Valeš vyrážel tvrdou přízemní střelu Tomáše Vondráška před sebe a před dobíhajícím kanonýrem Teplic si stáhl míč zpět v posledním zlomku vteřiny.
 
78
Naposledy střídají Teplice: ze hřiště odchází Jakub Řezníček, mdlou ofenzívu se pokusí oživit Jakub Mareš.
 
76
Dnešnímu utkání přihlíží 140 diváků. Na balkónech protějších domů jsem napočítal dalších 28 sledujících. K tomu jeden ve větvích topolu. Ti v oficiálním údaji zahrnuti nejsou...
 
73
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Matěj Pulkrab, přichází David Puškáč.
 
68
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jan Knapík, ke svému druhému ligovému startu vbíhá zimní posila z přeborové Krupky a ligový futsalista David Černý.
 
67
Hosté se brzy dočkali snížení, jejich radost však neměla dlouhé trvání. Po Žitného centru zblízka propasíroval míč o tyč do brány Moulis. Videorozhodčí ještě přezkoumal situaci na videu a nakonec pro ofsajd gól neuznává.
 
65
Bohemians právě vstřelili branku!
Faulující JEVGENIJ NAZAROV dovedl tak říkajíc celou akci až do konce. Podaného přímák vyrážel Grigar přímo do ruského defenzivního hráče, od něhož se smolně odráží zpátky za brankovou čáru.
 
60
Také trenér Bohemians Praha 1905 Luděk Klusáček sáhl ke změně a hned dvojí: ze hřiště odcházejí Antonín Vaníček a Jan Vodháněl, nastupují Roman Květ a Jakub Podaný.
 
54
Žlutou kartu dostává Jakub Řezníček (FK Teplice).
 
47
Hosté se po třech změnách v sestavě vrhli do boje s chutí a Daniel Trubač doslova po hlavě. Vondráškův přetažený centr poslal rybičkou z malého vápna těsně vedle tyče.
 
46
Žlutou kartu dostává za faul na půlce v 11. vteřině druhého poločasu Jan Knapík (FK Teplice).
 
46
Trenér FK Teplice Stanislav Hejkal provedl o přestávce rovnou tři změny: ve hře nepokračují Igor Paradin, Tomáš Kučera a Matěj Radosta, novými muži na trávníku jsou Jevgenij Nazarov, Patrik Žitný a Matěj Hýbl.
 
40
Hůlka zastavil Paradina a Antonín Vaníček parádně vyvezl míč na pravé křídlo. Pak si nasprintoval před bránu na přesný centr Davida Bartka a prudce hlavičkoval pod břevno. Grigar vyškrabuje nejhezčí akci zápasu na roh.
 
29
Teplický hrot Řezníček se opřel do míče po Čmovšově nákopu, který sklepl pod sebe Moulis. Domácí brankář měl zakrytý výhled a s potížemi zkrotil ránu u tyče.
 
21
Bohemians právě vstřelili branku!
Hosté si počínají opravdu velkoryse a darovali domácím i druhý gól. PETR HRONEK vypíchl Kučerovu rozehrávku, narazil si s Pulkrabem a zblízka šikovně podstřelil bezmocného brankáře.
 
12
Bohemians právě vstřelili branku!
Z pokutového kopu se po zemi trefuje do protipohybu brankáře Grigara JOSEF JINDŘIŠEK.
 
11
Žlutou kartu dostává Petr Kodeš (FK Teplice).
 
11
Byla nařízena penalta pro Bohemians! V mlýnici při rohovém kopu se proti Pulkrabovi provinil faulem Kodeš. Úplně zbytečně, míč měl pod kontrolou jeho spoluhráč Vondrášek.
 
1
Už v 18. vteřině zápasu prověřil Valeše pořádnou šlehou z 22 metrů Daniel Trubač. Domácí brankář se vrhl po levici a vyráží.