odloženo FK Teplice – FC Slovan Liberec
0:0
(-:-)
Komentuje: Tomáš Kubečka
 
Utkání mezi Teplicemi a Liberce se opět odkládá. Zápas se měl odehrát ve středu 11. března bez diváků, avšak vzhledem ke špatnému počasí a nevyhovujícímu stavu hrací plochy došlo k dalšímu odložení.
 
Utkání se odehraje za zavřenými dveřmi. Vedení LFA tak zareagovalo na úterní nařízení Bezpečnostní rady státu, které zakazuje pořádání veřejných akcí s účastí nad 100 lidí. O osudu nejbližšiho kola FORTUNA:LIGY se pak rozhodne ve středu.
 
Náhradní termín utkání byl stanoven na 11. března s výkopem v 17 hodin.
 
Utkání Teplic se Slovanem Liberec je odloženo pro nezpůsobilou hrací plochu, právě teď o tom rozhodl hlavní rozhodčí Emanuel Marek a technický delegát Ivo Chytil. O termínu utkání bude rozhodnuto.
 
 První zápas sezony

9. kolo 14.9.2019:

Liberec – Teplice 1:1 (1:1).

Branky: 17. Potočný – 3. P. Mareš.
 
 Teplice – Liberec

V rámci 23. kola uvidíme Na Stínadlech v Teplicích severočeské derby. V něm se proti sobě postavím domácí Teplice a jako hostující tým přijede z pod Ještědu Liberec.

Hosté jsou na tom s náladou o poznání lépe než domácí. Svěřenci trenéra Hoftycha vlétli do jarní soutěže a získali z prvních dvou utkání hned plný počet šesti bodů (Sparta 2:0, Bohemians 3:1). Liberec se tak posunul na 7. místo a dotáhl se bodově na pražskou Spartu. V dnešním utkání bude chybět Liberci pro žluté karty rumunský záložník Alexandu Baluta.

To na domácích „sklářích“ leží tak trochu herní i výsledková deka. Teplice začaly jarní část soutěže prohrou s Olomoucí 3:1 a týden na to prohráli i v Karviné 3:0. V obou případech skončil první poločas rozdílem tří branek. Teplice se navíc proti Liberci musí obejít bez vykartovaných Lukáše Marečka a Jakuba Mareše. „Sklářům“ patří před dnešním derby 12. místo s třiadvaceti získanými body.
 
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.