konec FC Baník Ostrava – FK Mladá Boleslav
2:3
(1:2)
Komentuje: Radomír Fukala
 
88
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Teď však přichází velká sprcha pro Ostravu! Neuvěřitelná trma vrma vznikla v šestnáctce Baníku, při které zastavili domácí několik pokusů, přičemž jeden na brankové čáře. Nakonec si balón po pokusu JIŘÍHO KLÍMY srazil do vlastní sítě Roman Potočný.
 
85
Baník právě vstřelil branku!
Tak přeci jen máme vyrovnáno! Rohový kop na přední tyči prodloužil Potočný až na tyč zadní, kde číhal JAROSLAV SVOZIL, jenž ve skluzu dopravil balón za brankovou čáru.
 
42
Baník právě vstřelil branku!
Naděje pro Ostravu zahořela! PATRIZIO STRONATI se ujal exekuce pokutového kopu a poslal míč ze svého pohledu k pravé tyči. Šeda sice směr vystihl, ale na balón již nedosáhl.
 
15
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Jedno varování Ostravě nestačilo, a tak přichází druhý zasloužený trest. Zelený opět až příliš hravě prošel po své straně, následně přihrál do ideální pozice TOMÁŠI LADROVI, jenž z hranice penalty zkušeně překonal Laštůvku.
 
8
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tak to byla opravdu fotbalová paráda a Baník byl za svůj trochu mdlý prozatimní výkon potrestán. Fillo se nechal jednoduše obehrát u lajny Zeleným, který poté přihrál na střed LUKÁŠI BUDÍNSKÉMU, jenž nádhernou ranou z pětadvaceti metrů vymetl horní kout domácího zařízení.