konec FK Mladá Boleslav – FK Jablonec
2:3
(1:3)
Komentuje: Martin Augustin, Jáchym Tůma
 
71
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Je tu kontaktní gól domácích! Centr Pavla Buchy z pravé strany podskočil stoper Jakub Jugas a na vzdálenější tyči tak zůstal zcela volný MURIS MEŠANOVIĆ, který překonal Hrubého – 2:3.
 
37
Jablonec právě vstřelil branku!
Hosté se po dobře sehraném rohovém kopu opět dostávají do dvoubrankového vedení! Doležal v šestnáctce prodloužil míč k VLADIMIRU JOVOVIĆOVI, který zakončil do protipohybu brankáře Šedy.
 
20
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
O chvilku později už je ale sníženo! Rohový kop si Středočeši pohlídali a následně se vydali dopředu. Před pokutovým územím nabil Mešanović PAVLU BUCHOVI, jehož tečovaná rána zaplula přesně k levé tyči Hrubého svatyně.
 
17
Jablonec právě vstřelil branku!
Náskok Severočechů je již dvoubrankový! Domácí neodklidil míč před vlastní šestnáctkou a Jovović jej se štěstím procpal na MARTINA DOLEŽALA. Ten se do něj opřel na hranici vápna a parádní ranou na zadní tyč překonal Šedu podruhé.
 
9
Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec se rychle dostává do vedení! Jovović prostrčil balon na MARTINA DOLEŽALA, který udržel na zádech Hubínka, ve vápně si hodil míč na levačku a následně překonal vyběhnuvšího Šedu.