konec FK Jablonec – AC Sparta Praha
2:2
(0:2)
Komentuje: Ondřej Belák
 
74
Jablonec právě vstřelil branku!
Také druhý střídající hráč Jablonce dává gól a je vyrovnáno! Jan Krob vysunul Jana Sýkoru. Ten z levého křídla nacentroval JANU CHRAMOSTOVI za záda, jenže domácí útočník předvedl neskutečně pohotové zakončení a patičkou nasměroval kulatý nesmysl přesně k tyči! Chramosta se stává adeptem na trefu roku a na Střelnici se hraje od začátku.
 
47
Jablonec právě vstřelil branku!
A střídání okamžitě nesou ovoce! Přízemní centr Libora Holíka z pravého křídla jeden z obránců Sparty odkopl velice nedůrazně a JAN MATOUŠEK, který celou akci sám začal, vypálil z první naprosto nekompromisně. Severočeši jsou zpátky ve hře!
 
17
Sparta právě vstřelila branku!
Tak to byl nádherný gól! MARTIN FRÝDEK se u levé postranní čáry parádně zbavil Vladimira Jovoviće a ze strany měl otevřenou cestu až do pokutového území. Toho také využil a parádní ranou pravým nártem z kraje vápna rozvlnil síť! Míč se snesl přesně ke vzdálenější tyči, kam se letící Vlastimil Hrubý neměl šanci dostat. 2:0 pro Spartu!
 
4
Sparta právě vstřelila branku!
A gól skutečně platí! Pražané udeřili z bleskově provedené akce a ujímají se vedení. Martin Hašek skvělou kolmicí za obranu poslal do úniku LIBORA KOZÁKA, který před Hrubým nezpanikařil a elegantně jej přehodil!