konec FC Baník Ostrava – FC Fastav Zlín
4:0
(4:0)
Komentuje: Daniel Fekets
 
41
Baník právě vstřelil branku!
Demolice zlínské obrany pokračuje! Po rohovém kopu se dostal ke střele z prvního doteku Hrubý. Napálil obránce ve žlutém dresu, od kterého se balón odrazil k MARTINU FILLOVI. Pravý bek Ostravy dokázal pohodlně usměrnit svou střelu do brány. 4:0.
 
31
Baník právě vstřelil branku!
Tak tohle byla parádní desetiminutovka z pohledu Baníku. Ostrava vede už o tři góly. Jirásek vyslal pěknou průnikovou přihrávku na RUDOLFA REITERA, který nám znovu předvedl svou rychlou a tentokrát i přesné zakončení. I s přispěním teče obránce vstřelil branku obloučkem. 3:0. Asistence: Milan Jirásek.
 
25
Baník právě vstřelil branku!
Baník je v laufu a odskakuje do dvougólového vedení! Velkou chybu udělali hosté v rozehrávce a Reiter potáhl míč po pravém křídle. Následně předložil ideální pozici MILANU JIRÁSKOVI, který se krásnou střelou po zemi k bližší tyči prosadil. 2:0. Asistence: Rudolf Reiter.
 
20
Baník právě vstřelil branku!
Baník střílí první branku! Kuzmanović se protáhl po levé straně a předložil míč Smolovi. Útočník Baníku jej netrefil a odražený míč následně napálil Jirásek do tyče. Od ní se balón odrazil k nohám DAMEHO DIOPA, jenž si v koncovce počínal chladnokrevně. 1:0.